instiintarea suna asa:"ca urmare a faptului ca ati intirziat la plata contributiei de asigurari sociale peste termenul stabilit prin contract 3 luni se reziliaza din oficiu contractul de asigurare nr..din 25.09.2002 incepind cu data de 01.06.2003".
Azi am vb cu sefa serv evidenta stagii cotizare care mi-a spus ca asta nu influenteaza cu nimic suma pe care o primesc pt ca stagiul realizat pina la data nasterii copilului ramine valabil,ca de fapt contractul e pt pensie nu pt maternitate si deci din pct lor de vedere eu ar fi tb. sa cotizez in continuare .
Cu toate ca am primit asigurari ca nu e nici o pb cu banii pe care ii primesc,ma gindesc sa trimit o scrisoare in care sa cer informatii detaliate,sa am ceva scris.
Gabi
Contractul asigura mai multe riscuri, si anume: batranetea, invaliditatea, accidentele, boala, maternitatea sau decesul. Sfatul meu este sa contesti respectiva adresa, precizand ca in perioada CIC nu contribui la CAS.
acvi, liviu are dreptate
trebuie sa contesti adresa nu doar sa ceri inmformatii
atunci se vor prinde ce prostii fac!
Multumesc mult pt sfaturi!Asa voi face!!
Gabi si Alex(cu care ma lupt pt fiecare litera(asta ca sa justific incoerenta mesajelor!!!!)