Virgina si insarcinata

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ma omoara stirile astea...si au asa un ecou !..invers proportional cu validitatea stirii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

ha ha ha!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Da stiu ca m-am distrat cu replicile voastre... sunteti foarte haioase. Si intr-adevar imi pun si eu aceeasi problema ca Mihaelabebe... americanca virgina, unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

tare de tot stire!
Oare fie-mea ar crede-o?
Ma bucur ca s-a descoperit o alternativa la metoda clasica...ha, ha, ha!!!S-or fi gindit(doctorii cu explicatia) ca cei de plecati prin misiuni de pace nu prea au timp de ...

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

voi inseninati omului ziua cu raspunsurile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Mai fratilor am zguduit casa de rasete ca mi-au dat si lacrimile!.
Mai nu s-a prins lumea acum 150 de ani dar acum mai?Pai suntem in secolul vitezei mai pe cine impusca astia cu prostii!Mai eu zic ca era vorba de altfel de pistol cu alta munitie mai!.
De ceva vreme ma stradui sa raman insarcinata si nik!Mai ia sa schimb metoda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Adevarul ca si mie mi se pare ca e cusuta cu ata alba. Prea multe coincidente! Plus ca daca era asa va dati seama ca rana facuta de glont in ea trebuia spalata si paradezinfectata, de nu mai raminea urma de miscatori pe acolo!!!

Catalina+Andrei(1 si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Gagici, am crezut ca am o zi proasta, dar am fost inspirata sa va citesc. Pana si bb-lul din "pantice" s-a zguduit de ras la cele citite si la comentariile voastre. Mai vreau subiecte hilare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Am analizat cu colegii mei cazul...
Cred ca tatal fetei a tras cu arma pt ca ei erau ... cat pe ce ...si asa s a produs minunea haha
comedie nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Christina
Si intr-adevar imi pun si eu aceeasi problema ca Mihaelabebe... americanca virgina, unde?

hait, sunt gramezi, ia mergi prin statele din centrul americii sa vezi acolo conservatorism si virginitate pana in noaptea nuntii!! nu glumesc.

Mergi la inceput