Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Tink,cred ca esti fericita acum cand ai vazut cate cupluri fericite sunt,bineinteles ca si noi suntem extrem de fericiti mai ales ca pe langa frumuselul pe care il avem o sa mai vina o gagalice si deabia asteptam ! Multa fericire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amal spune:

si noi sintem un cuplu fericit si implinit.
asteptam un bebe acum!!!
doresc tuturor noroc in dragoste!!
pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fericitilor!Si noi suntem un cuplu fericit chiar dupa 9 ani si jumatate si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.Nu ne-am obisnuit unul cu altul ci chiar ne iubim mult.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

ma alatur si eu cuplurilor fericite .am un sot de milioane /mai avem greseli si eu si el ca deh imeni nu e perfect dar niciodata nu ne ducem la culcare suparati .suntem ca in prima zi .....poate putin mai indragostiti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Hop si eu!
Ma alatur si eu cuplurilor fericite
Imi iubesc sotul ca in prima zi,suntem impreuna de 5 ani,casatoriti de 2,acum sunt
Totul este asa ROZ,ma bucur ca vad aici nu mai cupluri fericite,s-o tineti tot asa!!!

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Si noi suntem un cuplu fericit, ne cunoastem de 6 ani si suntem casatoriti de 5 ani. Ne iubim ca in prima zi si pot spune ca nu stim ce inseamna cearta si discutiile in contradictoriu. M-as bucura daca cei care au neintelegeri ar ajunge sa guste din fericirea si linistea care ti-o da armonia in familie. Exista cu adevarat fericire in doi si la noi, acum, in trei.

Nu incerca sa-l schimbi pe cel de langa tine, cautati jumatatea fara ideea de a schimba ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si noua ne merge bine!!! Asa de bine ca uneori simt ca prietenele mele sunt invidioase si chiar ma exclud de la povestirile legate de necazurile lor din casnicie. Sau imi psun ca n-am dse unde sa inteleg. Poate ca secretul in cazul nostru este o mare prietenie si o admiratie vis a vis de realizarile celuilalt.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu am mai scris,chiar am avut un subiect despre asta,sunt casatorita de sapte ani si ne iubim ca-n prima zi,si e atat de minunat!!!!!!!!

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

"prezent" si noi!!

cred ca sint asa putine postari despre cupluri fericite pentru ca cei care sint multumiti isi traiesc fericirea, fara s-o mai afirme.

Anca si bebitza Matei

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

si eu sunt casatorite de 2 ani pe 9 iunie...dar de 3 ani ne cunoaste...ne iubim ca imi prima zi.am un sot de miliarde...si mai mult daca se poate.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput