Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Aaaaaaa!i-mi cer scuze nu am observat ca de fapt tu esti chiar "Nou venit"s-ar fi cuvenit sa-ti spun mai intii un frumos "Bine ai venit printre noi" sedere placuta ,molipseala placuta,si apoi sa raspund la subiect ,sper ca nu te-am speriat prea tare ,si ca ai sa ramii alaturi de noiun calduros "Bine ai venit"deci si ........pe curind,

Aura&Luca,22 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Cred ca fericirea in viata este o stare a sufletului. Cand esti vesel, plin de viata imposibil sa nu te simt macar un pic FERICIT. Am 1 an de casatorie dar nu ma vad in alta ipostaza de afi fericita dacat alaturi de sotul si copilul meu. Noi trei formam un cuplu cu micile sicane care apar, cu tot ce tine de viata de cuplu. Prin meseria lui, nu este prea mult acasa si sufar pentru asta. Dar asta nu ne impiedica sa fim fericiti. Pot sa spun ca da, exista si cupluri fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Un An Nou Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Tink te-ai ingrozit? De ce? Eu zic ca pe un forum cu acest titlü "In unul sau in doi...." e normal sa fie subiecte in care membri sa-si deschida inima si sa gaseasca aici un sprijin moral si sufletesc pentru problemele de cuplu, altfel s-ar fi numit altcumva...parerea mea este ca vremurile au evoluat ca si oamenii si aucm se spune mai usor ca intr-o casnicie sau o relatie nu este totul roz, cel putin nu intotdeauna...poate ca pe acest forum se poate spune ca se face un fel de "consiliere maritala"...de ce nu? E ca o terapie de grup, zic eu!

In ceea ce ma priveste eu si sotul meu suntem o pereche fericita care are planuri de viitor, care nu avem exact aceleasi gusturi si preferinte (ar fi si plictisitor). In fine sa nu ma lungesc mult, un cuplu cu sare si piper, caci perfectiunea absoluta nu exista si nu e propia mea opinie ci a filosofilor de veacuri!!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna Tink si bine ai venit in marea familie DC!!!

Si noi ne inscriem pe lista cuplurilor fericite! Iar fericirea si armonia familie noastre vor fi si mai implinite odata cu venirea pe lume a baietelului nostru: Rares Ioan pe care il asteptam nerabdatori in cel mult doua saptamani.
El este cea mai mare dovada a dragostei si fericirii cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat!

Adrianain saptamana 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Bine ai venit, Tink!

Eu nu stiu cum cuantifici tu fericirea, dar daca imi spui ca in cei 7 ani de casatorie totul a stat sub semnul perfectiunii, ca nu ai plans niciodata din dragoste, ca nu ai ranit sau nu ai fost ranita din dragoste, ca nu ati avut mici furtuni si ca in fiecare zi te-ai trezit si te-ai culcat cu zambetul pe buze si in deplina fericire, atunci traiti un mare dezechilibru. Se poate sa ma insel, insa de ce oamenii pun semnul incompatibilitatii intre o casnicie fericita si "probleme" de genul celor descrise mai sus? Eu am "probleme", multe si marunte, am chiar si una mai mare despre care nu mai vreau sa vorbesc, dar ma consider fericita. Si sa stii ca am plans, si am ranit si am fost ranita la randul meu. Asta ne-a apropiat mai mult decat ar fi facut-o 10 ani de fericire sublima, perfecta si lina, ne-a conectat pe unul la celalalt. Si mai cred ca daca cineva are suficient curaj sa-si deschida sufletul aici, o face tot din foarte multa dragoste, cu credinta intr-o perfectionare a casniciei.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Scarmanush, m-ai uns la inima

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si noi sunten un cuplu fericit!!!
Suntem casatoriti de juma' de an dar ne consideram in "anul" de miere si ne iubim ffffmult!
Toata lumea zice ca suntem ca 2 porumbei!
Va doresc la toate sa fiti fericite ca mine
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca nu ar exista si cupluri fericite, cred ca nu ar mai exista cupluri deloc. Dar asa, la inceput de drum, exista speranta ca totul va fi bine, iar exemplele pozitive te indeamna sa crezi ca si cuplul in care intri poate fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Femeile fericite cu adevarat in relatia lor cu un barbat (as spune satisfacute daca n-ar suna a altceva...) au un calm in privire si o bunavointa fata de cei din jur care sint usor de identificat si de obicei nu bat toba pe forumuri despre cit de perfecta este existenta lor , pur si simplu pentru ca nu au de ce sa se laude cu ceva care pentru ele este firesc.
Tink, fericirea adevarata este discreta, ca un parfum bun.

Mergi la inceput