Fetelor, va rog un sfat!

Fetelor, va rog un sfat! | Autor: karina_t

Link direct la acest mesaj

De ceva timp imi amorteste o parte a spatelui si anume: in partea dreapta, la nivelul regiunii de sub omoplat, numai ca mai aproape de coloana, deci putin deviat de la omoplatul drept spre stinga! Poate avea vreo legatura cu ceva boala de inima? (intreb si eu ca nestiutoarea). Chestia e ca imi amorteste zilnic ori de cite ori stau mai nemiscata! Ce poate fi? Ma nelinisteste mai ales ca mai simt uneori si anumite dureri in dreptul inimii...
Multumiri anticipate!
Karina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Dupa cum descrii pare sa fie mai degraba ceva legat de coloana, dar pentru linistea ta sufleteasca poate nu ar strica sa-ti faci un consult. Vezi daca nu cumva iti amorteste cam in aceeasi pozitie, si daca apesi pe coloana in dreptul zonei respective nu te doare. Daca e asa, atunci e mai degraba de la coloana.
Numai bine,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ai observat aceasta durere sau macar o jena atunci cand stai si in picioare sau cand esti mai obosita? (adika cand ai avut o zi in care nu ai stat mai deloc intr-un loc..etc)

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_t spune:

Multumesc fetelor! Durerea asta o am cam zilnic si anume atunci cind "ma concentrez" intr-o pozitie anume, de ex, acuma cind va scriu deja se vad primele semne de amorteala....am sa merg la un consult, asa-i ca de cind tot amin...
Karina

Mergi la inceput