obligatie?

obligatie? | Autor: bb123

Link direct la acest mesaj

Nu.Nu ne-a obligat nimeni sa luam cele 126 de zile in totalitate,dar sotia a cerut medicului de familie concediul legal post-natal.Nu a stiut nimeni de dandanaua asta de diferenta intre concedii.Iar de la Casa de pensii nu iti spune nimeni nimic.Sint pusi acolo functionari numai de mintuiala,care stiu numai sa isi ai salariile grase,asta pe linga faptul ca mai au si program de munca de superdirectori.Deci nu a vrut nimeni sa ne dea un sfat sau sa ne explice dedesubturile legii respective.
In ceea ce priveste destinatia banilor cotizati,sa fim seriosi!Chiar crede cineva cu adevarat ca va vedea ceva in plus la pensie in conditiile socio-politice actuale?Pentru ca eu nu vad nici un motiv sa fiu optimist.Acesti bani au luat o destinatie obscura,in interesul vreunui partid sau unui grup de interese.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Intr-adevar medicul de familie si-a facut datoria de ati elibera certificatele pentru concediile solicitate de tine.
Cam in aceeasi situatie am fost eu in luna martie 2003 cand a aparut OUG 23,dar am consultat site-ul si l-am batut la cap pe Marius si Liviu,care mi-au dat sfaturi bune la acea vreme.
Sigur ca si eu am luat in calcul pierderea banilor pe care i-am dat la contractul suplimentar si mi s-a explicat la Casa ca voi avea o pensie mai GRASA care binenteles ca nu ma incalzea cu nimic.
Inaimte sa nasc s-a facut miting(sotul meu a fost)si in urma atator glasuri si scandaluri in presa situatia s-a mai schimbat.
Cat priveste problema de comportament a angajatiilor Casei sunt de acord cu tine,niste oameni care te trimit de la un ghiseu la altul,doar pentru a pierde vremea si sa te descurajeze in atingerea telurilor propuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Luna ianuarie urmeaza sa fie platit !!!
Retrage certificatul postnatal pe luna ianuarie si februarie,
si sa faci cerere pt.CIC datat in luna decembrie,ai fost la Casa de pensii?? daca au bunavointa inca poti rezolva dar numai pana cand nu ti se trimit banii pe ianuarie,dute la un director in audienta la Casa de pensii,nu te oprii la ghiseu !!!Numai de bunavointa lor depinde acum !!
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Eu nu am predat la casa certificatul postnatal(pt.prietena mea),daca ai certficatul in mana nu inseamna ca si trebuie predat!!
ili

Mergi la inceput