Nasterea la Timisoara
Eu am nascut in Timisoara la inceputul lunii aprilie,intr-o zi pe care nu o voi uita niciodata!Cand spun niciodata, nu ma refer doar la faptul ca a fost de departe cea mai frumoasa zi ci la faptul ca desi m-am aflat la un spital bun nu am primit ingrijiri pana nu a venit nasa mea care era medic acolo,pe urma toata lumea se inghesuia la patul meu!Pot spune cu mana pe inima ca am nascut usor si ca am fost foarte bine tratata si asemenea si copilul meu dar de asemenea am fost acolo si am asistat la niste scene din partea personalului sanitar la adresa gravidelor fara "pile" ceva de neimaginat!Ma bucur nespus de mult ca am avut pe cineva acolo ca altfel.....Daca puteti nu ezitati sa platiti chear daca e impotriva orcarui principiu pt. ca doar asa veti fi tratate cum se cuvine!Si eu am platit , inca mult dar in acela 4 zile cat am stat in spital nu am fost nici macar o data jicnita pe cand altele....Cand esti cu moralul la pamant numai asa ceva nu-ti trebuie,credeti-ma!
Sper ca cele scrise de mine sa ajute si nu sa descurajeze!
Toate cele bune!
Ione`
Raspunsuri
ionela-roxana spune:
Eu am nascut cu o dr. tanara dar am fost foarte multumita .Cu Dr.Zahner care lucreaza la clinica Dr.Catu.Dupa parerea mea e o dr. excelenta!Eu am renuntat la dr. Grigoras in ultimele doua sapt si nu mi-a parut rau deloc!
Daca mai ai intrebari i-ti raspund cu placere!
Ione`
Lumi spune:
Ionela, te rog spun-mi de ce ai renuntat la Dr. Grigoras??? Eu am de gand sa nasc cu el. Ce zici? Te rog fi mai explicita ca m-ai derutat de tot. Si asa ma hotarasem eu greu la cine sa merg. Inca mai am timp...am abia 4 luni
ici pe burtici
Lumi D.
ionela-roxana spune:
Am mai discutat cu fete de pe forum care erau tot la el dar mie nu mi-a placut deoarece :
1.Nu da chitanta
2.Nu a facut un control general obligatoriu
3.Nnu mi-a zis ca am placenta preevia
4.Cand eu eram in luna 8 a plecat in concediu cu fiesa
5.Cand i-am zis ca nu nasc la el la clinica sa schimbat radical
6.Nu mi-a dat deloc vitamine
7.O sedinta dura fara exagerare 8-12 min.
8.cand i-am zis de anestezie a zis ca pot suporta de ce vreau anestezie!
9.nu mi-a spus nimc de nastere
10.asteptam cate 2-2,5 ore la consultatie.
Daca mai vrei detalii scrie-mi!
Unde stai in Timisoara poate bebei nostri se vor juca impreuna!
Ione`
Lumi spune:
Ione, iti multumesc pt. raspuns. Mi-ar face placere sa ne cunoastem, sa stam de vorba la un sau la o , daca ai si tu timp. Eu locuiesc in Calea Sagului. Daca vrei trimite-mi un mail cu nr. tau de telefon si te voi suna.
si pt..
ici pe burtici
Lumi D.
ionela-roxana spune:
Lumi! si noi stam tot pe calea Sagului de aceea am ales cabinetul Dr. Grigoras, dar suntem fericiti ca am renuntat in al 12 - lea ceas.
Eventual ne putem intalni la o scurta plimbarica tu cu burtica eu cu bebe. In ce zona a Sagului stai, noi cam pe langa Profi.
Stabilim o intalnire si ne vedem.
OK??
Astept raspunsul tau.
Pupici pe burtici!!!
Ione`
Lumi spune:
Imi cer scuze ca raspunsul meu a venit asa greu. Mi-ar face placere sa iesim la o plimbarica. Tu nu ai telefon? Ar fi mai usor sa stabilim o intalnire. Poti sa-mi trimiti numarul pe mail daca nu vrei sa-l dai aici. Daca nu, eu stau pe str.Bujorilor nr.3, poate imi faceti o vizita ... m-as bucura tare mult.
ici pe burtici la mamici si ici
Lumi si bb Denis/-a
alexa00 spune:
salutari fetelor!
am si eu o intrebare:a nascut cineva cu doctorul C.Crisan?
Am inteles ca e la Odobescu.Eu is in luna a 7-a.Mie mi s-a parut ok pana acum.
Dar de vreo saptamana incoace m-a apucat o frica de spitale si de nastere clasa intai!
Numai bine la toata lumea.
Alexa
ierima spune:
Despre Grigoras numai lucruri proaste am auzit, pe langa ca are niste preturi exorbitante si-un tupeu de nedescris: cam 300-400$ o nastere, bani pe care tii pretinde, nu ca ii dai tu.
Eu am nascut cu o doctorita de garda de la Odobescu : Bodnarascu Mariana, dar recunosc ca matusa asistenta a fost langa mine si totul a decurs bine.
Dupa ce am vazul mesajul daneib din subiectul "Denuntan oficial pe medicii care cer mita !" m-am ingrozit la ce ma astepta din nou in octombrie. Am sa apelez din nou la matusa asistenta si sper sa scap la fel de ieftin si bine ca si data trecuta.
Sunt socata de ce se povesteste de maternitatea Odobescu din Timisoara, pentru ca mie mi s-a parut mai putin jegoasa decat Bega, iar fetele care au fost cu mine in salon nu au cotizat absolut nimic, e adevarat ca nimeni nu a venit sa le vada, dar nici nu s-a comportat nimeni urat cu ele. Poate din cauza ca era intre sarbatorile de iarna 2000 sau poate "s-au imputit" treburile in asa hal pe la TM.
Ionela si eu am fost 4 ani la Zahner si am fost foarte mutumita de ea, dar acum la cea de-a doua sarcina a facut o gafa si am plecat de la ea. Imi pare rau dar nu am avut de ales.
Ai dat mult la nastere, te-a supravegheat ca lumea, ai avut parte de prost tratament in spital? Povesteste-ne si tu ca ai date mai proaspete in acest sens.
Livia
Andra M spune:
Si eu sunt din Timisoara.
Stie cineva ceva despre dr. Carțiș? Sau a avut cineva vre-o experienta +/- cu vre-un de la policlinica Braun de langa Politie?
Va ,
Andra