Salut!
Scriu intr-un moment de disperare. In luna noiembrie-21, am fost internata pentru laparoscopie. Dupa operatie, am aflat ca am doar o trompa functionala si mi s-a spus sa vin luna urmatoare a 7-a zi a ciclului, pentru perfuzii. In luna urmatoare, insa, ciclul a intarziat (in loc de 9.12 a venit pe 17.12). Deci 17+7 trebuia sa merg la spital pe 24.12 (de Craciun). Am spus: nu-i nimic, merg luna urmatoare. In ianuarie pe 17 - numic, 18,19,20, etc. la fel. Am inceput sa am tot felul de ganduri, dar cel mai important: daca sunt gravida? Ieri nu am mai rezistat si mi-am luat un test sarcina (detecteaza sarcina dupa 10 zile), dar, spre dezamagirea mea, a iesit negativ . M-am gandit ca ar putea fi o dereglare hormonala, am auzit pe undeva de asa ceva, dar nu stiu sigur ce inseamna asta. Ce se intimpla cu organismul meu?
Nu trebuie sa te sperii chiar asa.In cazul unei dereglari hormonale totul se rezolva dar trebuie sa mergi la medicul tau ,cit despre faptul ca ai doar o trompa functionala -se rezolva prin instilatii pe care tot medicul ti le va recomanda .Se poate ramine insarcinata si cu o singura trompa .Mergi mai departe si ai incredere in Dumnezeu.
Multumesc de incurajari. Astept sa merg la medic pentru instilatii, dar acestea se fac dupa a 7-a zi a ciclului si mie nu mi-a venit inca. Asta ma nelinisteste cel mai tare.