Fete din Austria (3)
Raspunsuri - Pagina 4
anto spune:

Bine -ai re-venit printre noi
Monica !Nu stiam ce s-a intamplat cu tine ,bine ca esti bine si ne bucuram sa mai stim din cand in cand cum i-ti merge .
Numai bine si te asteptam cu drag in Austria
Nelke spune:
Bun (re)venit printre noi,
Monica
! Uite ce mīndrete de club
am construit pe temelia pusa de tine !

Anto,
am vazut si eu Herzblatt aseara, eu zic sa punem pariu
pīna saptamīna viitoare: eu tin cu baba
, tu cu cine tii ? (alegere democratica...)

![]()
Nelke
Babee spune:
Monicaaaaaaaaaa 

scumpa...sa stii ca ne-am facut griji....Mai dispare omul..dar nici asa.Sa pui mana sa inviorezi subiectul, ca ia uite ce de minuni se intampla in lipsa ta...![]()
Bine ca esti bine, si tu si fetita si te asteptam.
Eu mai am putin si nasc..........m-a terminat Bubu azi noapte, teren de fotbal a fost burtica mea
Iar is varza.Mai bine dormeam ieri cat puteam..daca stiam ce m-asteapta.Is asa ametita acum de nu va zic...
Nelke...continuarea la Bachelor e asta cu Millionär.De data asta au luat un tip obisnuit(mama ce muschiuleti areeeeeeeeeeeee
) ce e de meserie zidar/repara acoperisuri(ceva de genul asta).Si l-au imbracat frumos, cica l-au educat(dar e cam stangaci tipul...
) si au adunat 12 femei..acum au ramas 4 parca si nu le mai da trandafir..ci colier cu pandant
.Miza finala e un milion de euro..sa-l faca bogat si sa traiasca cu cea pe care o alege.Dar ce toampeeeeeeeee, sa ma ierte cineva...Vai de mama lor..asta e..ne uitam si noi la prostiile lor..din lipsa de chestiuni importante pe-acasa.
fug in pat ca poate mai dorm nitel
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
anto spune:
Nelke...si eu tot cu baba
, il termina pe mos ,ii ia banii ce i-a castigat pe unde a lucrat si peste trei sapt. o vedem din nou ...poate la emisiunea aia El ,der Millionär.
klavier spune:
da' ce de pagini ati mai scris, fetelor!!
iar eu dispar si dispar si in curand n-o sa mai stiti nici cum ma cheama... din vina mea, logic!
noi ne luptam cu o otita (Adi jr), raceala (eu), o buza umflata de herpes (Dragos) si chef de mancare din 5 in 5 minute (Andrei).
In rest suntem bine si optimisti.
a nins pe la noi prin Pressbaum de nu mai putem pune piciorul afara din casa.
multa sanatate la toata lumea!
Adriana
MonicaGj spune:
Dragele mele , la Tg JIu ninge intr-o veselie , marunt si asezat si nu da semne sa se opreasca curand. In Oltenia nu prea au fost probleme da prin Moldova si zona Constanta a fost dezastru. Vreau sa spun ca au deblocat drumurile cu armata si au murit oameni blocati in nameti , in masini.
E moda la voi cu emisiunea aia cu milionarii?
Cand am fost eu in Austria , era un milionar si nu stiu cate candidate printre care si o ex-iubita a lui Lothar Mateus, cel putin asta am inteles eu ( care nu stiu germana) , din ce ziceau ei ( in germana).
Si n-am inteles : ala chiar era milionar?
Ca al meu sot zicea ca n-a auzit de el.
MonicaGj spune:
Ce ma fac eu fetele, ca in targuletul asta de provincie nu gasesc un profesor de germana cu care sa invat si eu ...
Sunt vreo trei care predau pe la licee , da n-au in obiectul de activitate meditatii particulare( ca n-au solicitari)...
Grava problema.
Cu engleza in Austria n-am ce face.
M-am convins pe pielea mea.
Va pup.
P.S. Ma vaiet si eu voua , ca altcuiva nu am cui...
Nelke spune:
Monica draga, de ce nu cauti un manual de īnvatat germana fara profesor ? Ca eu asa am īnvatat-o. Chestiile de gramatica, un oarecare bagaj de cuvinte... ca accent se mai gaseste si prin Austria...
Si-asa ai spus ca ninge, cauta carti si īncearca sa īnveti singura cīt poti - Succes ! si... te asteptam.
Nelke
anto spune:
Nelke zice bine ,e f. greu fara sa stii chiar de loc
limba ,de engleza o sa te poti folosi f.putin.
Am inteles ca ai si o fetita ,nu stiu cati ani are dar
daca e de scoala nu-i va fi nici ei usor.Incercati sa incepeti
sa invatati impreuna,mai uita-te la programele de T.V nemtesti
si cand vi aici daca micuta ta va merge la scoala o sa-ti fie mai usor ca o sa inveti odata cu ea si sotul sa vorbeasca doar
germana cu voi,o sa o inveti si pe asta ,ca n-ai ce face .