dr. Maria Bari
Dragelor,
M-a rugat alina_constantin, forumista si ea, sa va intreb daca o stiti cumva pe dr. Maria Bari de la Filantropia, Bucuresti.
Daca cineva a nascut cu ea sau i-a rezolvat probleme importante legate de sarcina va rog mult sa-mi dati de stire.
Multumesc mult!
Adrianain saptamana 38
Raspunsuri
anemona spune:
Eu am asistat la o nastere a unei prietene cu dr Bari si mi s-a parut ca s-a purtat super cu ea. A incurajat-o tot timpul, e o tipa umana si mi s-a parut ca stie meserie. Prietena mea a fost si ea foarte multumita. In schimb era o moasa care tot vocifera si care m-a enervat, se cam ratzoia la ea si o certa ca nu se screme cum trebuie.
Sarcina si nasterea nu au fost cu probleme, dar mi-a placut de dr Bari. Ce-i drept, nu am fost eu cea in cauza. Dar din afara totul mi s-a parut cat se poate de bine.
alina constantin spune:
multumesc anemona. fetelor, daca sunteti sau ati fost paciente ale dr. Bari, va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra. va multumesc mult!
Alina
alina constantin spune:
Aseara am foat la control la dr. Bari, era de garda la spital. Mi-a placut mult de ea, m-a luat de la inceput cu toate problemele pe care le-am avut sau le am. Mi s-a parut profesionista, dar si apropiata sufleteste, nu te trateaza ca pe o bucata de carne si atat. Voi merge la ea la cabinet peste 2 saptamani pt. analize. Mi-a spus ca e posibil sa am probleme cu bebe, ca s-ar putea sa nu pot tine sarcina, dar sa nu-mi fie teama pt. ca ea va fi alaturi de mine si ma va ajuta sa am un bebe sanatos, frumos si destept.Voi intrerupe pilule din martie.
Va tin la curent.
Pupici.
RUXA spune:
Cu mult timp in urma (poate 8-9 ani ) am fost pentru putin timp pacienta Dnei Dr Bari. In acel timp la ea am facut un avort si apoi mi-a pus un sterilet ( pe care tot ea mi l-a scos dupa 6 luni ca nu l-am suportat ) A fost o doctorita buna si inimoasa . Mi-a placut .Poate as fi ramas pacienta ei daca nu as fi gasit alt doctor ( povestea este lunga ) careia i-am ramas fidela ( am si nascut cu el acum doi ani ) Toata increderea la doctorita Bari
cu drag si incredere
ruxa