Help! Cine a nascut natural BB pelvian ?
Este vorba de prietena mea.
Este in 38 sapt.Dupa spusele doctoritei (Magda Petrache), copilul e mic, colul f. flexibil, a mai nascut o data, deci, spune ea, va naste usor f. probleme chiar daca BB e pelvian.
Cine a mai nascut asa poate sa ne zica cate ceva ?
Lili
PS: O sa-i transmit prietenei mele numai mesajele incurajatoare, n-are net.
Raspunsuri
Banti spune:
Prietena mea a nascut acum doi ani la 39 de sapatamini bebe pelvian, a iesit cu funduletul, asistata de dr Lemnete la Polizu. Travaliul a durat cam 4 ore si nasterea a fost destul de usoara, fara probleme, dilatatie foarte buna, si bebe a avut 3,350 g.
Prietena mea nu a vrut sa i se faca cezariana si doctorul tot asa a vrut si a spus ca poate sa naca natural si daca e bebe pelviaa, deci a fost super ok.
Succes prietenei tale!
Ioana
danais spune:
Nu am nascut eu BB in prezentatie pelviana, dar l-a nascut bunica mea pe unchiul meu in aceasta pozitie si asta in 1954, numai cu moasa, fara medic. Dupa ce o nascuse pe mama mea cu 4 ani inainte in prezentatie buna, craniana, dar de 5 kg , nasterea unchiului meu i s-a parut foarte usoara (si a avut 3,5 kg). Tot travaliul a durat vreo 4 ore si nici bunica mea nici BB nu au avut cu nimic de suferit. Inainte de a naste eu ma incuraja mereu povestindu-mi cat de usor l-a nascut ea pe unchiul meu, in pofida prezentatiei pelviene.
Din cate stiu eu, se poate nastere normala cu BB in pozitie pelviana daca nu este prima nastere si daca BB nu e foarte mare. Cat despre Dr. Magda Petrache am auzit numai lucruri bune. Prietena mea a nascut cu ea si a fost mai mult decat multumita.
Daniela si Denisa
bubi spune:
trebuie sa raspund la acest subiect: eu am nascut-o in septembrie 2002 pe Mara, care se afla in prezentatie pelviana, chiar cu Magda Petrache. Mara a avut la nastere 3,400 kg si 54 cm, iar eu eram la prima nastere.
Toata increderea in Magda Petrache, stie ce spune si stie ce face! Nastere usoara prietenei tale.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Cary spune:
Eu am avut 2 nasteri de acest fel.
Rebecca a avut 2.800kg. si 48 cm,nu mai tin minte la cate saptamani.
Axel a avut 3.400kg. si 52 cm,la 41 de saptamani
Cu Axel mi s-a propus cezariana dar am refuzat categoric.
Ambele nasteri au fost usoare.
Am nascut natural la Giulesti cu d-na dr.Georgescu