CU SAU FARA ANIMALE????

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

sincer nu stiu cat de usor imi va fi ....tot mai prelungesc plecarea ei cu o zi , cu o zi , poate , nu stiu , parca astept sa se intample ceva ....tot nu pot intelege de ce trebuie sa renuntam in viata la atatea lucruri dragi noua...cand avem atata dragoste de daruit....poate ne vom muta mai repede ...in fine...
multumesc mult de urari , mai avem cateva zile si o sa avem un nou sufletel in casa....
in 36 sapt.

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

nu dau sfaturi,dar iti spun draga MALUBA ca sunt o iubitoare de animale.la un moment dat adusesem in casa parintilor 3 animalute<2 pisici>si un catelus.as fi cumparat mai multe dar riscam sa ma dezmosteneasca ai mei.de curand m-am mutat in grecia,sotul meu fiind de nationalitate greaca.am luat numai catelusa cu mine.ea,ca si mine ne cam simteam singurele si am facut o propunere sotului sa cautam 2-3 pisoiasi.el a fost de acord,dar toata familia lui mi-a sarit in cap<tin sa mentionez ca in general nu am probleme cu familia lui>argumentand ca prezenta pisicilor duce la sterilitatea femeii sau la pierderi de sarcini.si intr-adevar a fost un caz ca acesta si in familia mea.asa ca am renuntat sa mai insist,in ideea de a le oferi lor cat mai multi mostenitori.ar fi bine sa te consulti cu un doctor in vrivinta asta si sa iei o decizie potrivita.pupici,bafta si curaj in toate

Mergi la inceput