Dragele mele,
Am nevoie de un mic sfat...
Lucrez intr-un organism comunitar unde sint agent relationist. Astazi directorul nostru ne-a spus ca va pleca pentru un post mai bun. Eu m-am gindit sa-i propun sa preiau directiunea (macar temporara) pina ce consiliul de administratie va decide modalitatea de a anunta postul. Insa sotul meu mi-a spus sa astept sa mi se propuna acest lucru, si daca nu mi se propune, sa aplic doar cind postul va fi publicat. Voi ce spuneti ? Sa vorbesc cu directorul actual referitor la interesul meu pentru post (ca sa ma poata invata una-alta pina ce pleaca) sau efectiv sa astept ? Mentionez ca as avea competentele sa ocup un asemenea post, dar nu am multa experienta.
Merci pt. orice sfat !
Adina si
Gabriel
Sho pe el!!!
Expune-i actualului director interesul tau pentru post si intreaba-l ce calitati sint necesare pentru pozitie. Daca tipul te-a placut e posibil sa aiba un cuvint de spus cine il va inlocui,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Manifesta-ti interesul! Angajatorilor le place initiativa, iar lipsa de experienta poate fi compensata de faptul ca esti in sistemul respectiv de mai mult timp. In fond doar pentru ca-ti manifesti interesul n-ai nimic de pierdut.
Moka si Mokutza (11 sapt)
Vreau sa spun o poveste. Pe vremea pionierilor, la o scoala, se faceau alegeri pentru conandant de unitate. Au fost rugati toti elevii sa faca propuneri in legatura cu cine ar trebui sa fie comandant. Iar o fata foarte desteapta si ambitioasa a spus: eu ma propun pe mine, cred ca merit aceasta functie si sunt cea mai potrivita pntru asta. Si ce credeti ca s-a intamplat? Toti au votat-o pe ea! Fata chiar era deosebita!
In viata regretam mult mai mult ceea ce n-am facut decat ceea ce am facut.
Sper sa iei decizia cea mai buna.
Si eu zic sa vorbesti cu directorul. Nu ai nimic de pierdut doar de castigat.
Succes
gabi
subscriu la ce-au scris fetele!
succes si sa ne tii la curent!
&raducu din burtica de 24 saptamani