Dragi forumisti!

Dragi forumisti! | Autor: Nikita73

Link direct la acest mesaj

Va rog cititi subiectele STATISTICA si CENZURA mutate la Zona Zoster de catre moderatorii binevoitori ai acestui forum...

Pentru moderatori:
Sint curioasa daca o sa mutati si acest anunt...Ca doar e un anunt, va fi cam greu sa convingeti pe cineva ca e disputa...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

scuze..nu vreau sa fiu ironica..dar este forum special si pentru anunturi!Te rog sa nu te superi..am avut si eu un subiect muta si am cerut lamuriri..Nu am facut mare tamtam mi s-a explicat..chiar daca pentru mine poate nu era rezonabil..asta e..Se chinuie si adminii si moderatorii ca sa functioneze bine totusi forumul asta..si sincer pentru marea majoritate acest forum inseamna foarte mult..atat de mult incat certurile si disputele intuneca clipele petrecute pe acest forum.Eu de obicei nu ma bag in disputa..dar ai subliniat cuvantul anunt si atunci m-a dus cu gandul la forumul de anunturi si felicitari!:)))Crede-ma ca nu vreau sa fiu nici rea nici ironica si sper sa nu te superi.Fiecare are dreptate in felul lui.Sper insa sa uiti repede acest incident si sa te indragoststi de ceea ce este si inseamna !
Pupici!
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Draga Anisia,
Ai dreptate, stiu ca este un topic si pentru anunturi, dar subiectul va fi mutat oricum, asa cum se muta ce nu le convine moderatorilor (uuups, era sa scriu dictatorilor)...

Speranta mea e ca un numar cit mai mare de forumisti sa citeasca si sa inceapa sa se revolte de fiecare data cind subiecte sint mutate sau sterse dupa bunul plac al moderatorilor. Altfel, daca nimeni nu riposteaza, vor continua sa faca ce au chef si fara sa dea explicatii nimanui, si nu e drept, e pacat de cei care isi consuma timpul discutind pe acest forum.

Iar dupa cite mi-a ajuns mie la urechi, sint multi care gindesc asa, dar au renuntat sa mai riposteze pentru a nu fi stersi de pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Nikita, poate nu ar strica sa citesti si subiectul cu trolii. E informativ si bine scris.

in rest numai bine si sanatate,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Draga Nikita, nu am citit (inca) subiectul la care te referi in acest mesaj, si nu ma voi referi la el. Tin doar sa te asigur ca inainte de a fi moderator, am fost si raman la baza forumist, si cred ca ai inteles gresit care este rostul unui moderator daca incerci sa imparti in tabere utilizatorii acestui forum (forumist vs. moderator).
Cu respect,
Vilma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Si eu am nemultumiri legate de rearanjarea subiectelor pe forum... Mi s-a intimplat sa postez un anunt umanitar (era vorba de solicitarea unor informatii despre o maladie rara de care sufera o fetita pe care n-am vazut-o in viata mea, voiam doar sa o ajut...) si m-am trezit cu subiectulmutat la Containerul Verde. Am intilnit, de curind, mesajul unui viitor tatic disperat, care cerea informatii la Clinica Virtuala despre Citomegalovirus. Sotia sa fusese depistata cu asa ceva in ultima parte a sarcinii. Si mesajul lui a fost mutat, apoi inchis. Eu, care am trecut prin spaimele omului, stiu cit de mult conteaza,pe linga sfaturile medicului,incurajarile celor de linga tine (de pe forum).
Acum,mai nou, subictul Topul maternitatilor mizerabile, a fost mutat la Nasterea pe glob. Mie nu mi se parea ca locul lui ar fi acolo, caci acolo l-as fi postat de la inceput, daca ar fi fost asa...

Nu sunt insa intr-atit de suparata incit sa-ni iau jucariile si sa plec de pe forum. Merg pe principiul ca "cine nu munceste nu greseste" si trec cu vederea micile neintelegeri... Nu le iau ca pe niste atacuri personale, ci ca pe niste posibile greseli, mici si involuntare...
Te indemn si pe tine sa faci la fel!
N-ARE ROST SA NE CERTAM PENTRU ATITA LUCRU!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Adrianangi,subiectul cu citomegalovirusul nu e nici o greseala.
Intrebarea a fost mutata in cadrul subiectului 555-ob-gyn,unde va primi raspuns de la dr.Teo Leonte.Taticul a pus o intrebare unui medic,nu colegilor de forum.Pentru raspunsuri-parere personala, care nu provin de la medici exista celelalte forumuri si PM-ul,in cazul in care cineva doreste sa ajute cu informatii.N-am sters interventia ta,singura de altfel la acel subiect,initiatorul subiectului(in acest caz si beneficiarul) e notificat prin e-mail de mutarea acelui subiect....nu vad care e problema.
Sper ca lucrurile sunt clare.Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Am inteles! Nu eram neagra de suparare, ci doar nedumerita!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

quote:
Originally posted by vilma

Draga Nikita, nu am citit (inca) subiectul la care te referi in acest mesaj, si nu ma voi referi la el. Tin doar sa te asigur ca inainte de a fi moderator, am fost si raman la baza forumist, si cred ca ai inteles gresit care este rostul unui moderator daca incerci sa imparti in tabere utilizatorii acestui forum (forumist vs. moderator).
Cu respect,
Vilma

Draga Vilma,
Ce anume te face sa crezi ca incerc sa impart in tabere utilizatorii, doar pentru ca protestez impotriva unui lucru cu care nu sint de acord? Faptul ca incurajez forumistii sa riposteze cind sint nemultumiti e o urmare a faptului ca am observat ca multa lume tace si inghite pe acest forum doar pentru ca nu mai au chef sa se bage? Mi s-a spus chiar sa fiu multumita pentru ca "cenzura" era si mai mare inainte si ca s-au imbunatatit...
Departe de mine gindul de a imparti in tabere pe cineva...Speranta mea, probabil esuata din start, era ca acest forum sa devina mai placut si cu mai putine interventii de multe ori inutile si neplacute ale moderatorilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Mie mi s-a mutat un subiect, am fost anuntata, mi s-a parut foarte corecta procedura. TREBUIE sa existe anumite legi.
Toate cele bune.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Mai Nikita, asta cu "foarte multa lume" e ca "oamenii de bine" de odinioara. Sunt peste 6000 de forumisti inregistrati, ce inseamna la tine multi? Eu zic ca n-are rost sa te ridici la rasmerita de una singura, ca n-ai nimic de castigat. Si-apoi, tu vrei practic sa faci ordine in casa altuia, ca forumul asta nu e proprietate publica. Si mie mi s-au mutat subiecte, pana la urma nu conteaza, daca ai un raspuns de primit il primesti de oriunde.

Moka si Mokutza (3 luni)

Mergi la inceput