cata grasime are laptele "integral"

cata grasime are laptele "integral" | Autor: danais

Link direct la acest mesaj

Cum bebita mea a implinit un an, medicul ne-a sfatuit sa incepem sa ii dam lapte "integral", nu degresat, din comert. Dupa o raita prin magazine, am ramas descumpanita cand am vazut ca pe nici un lapte nu scrie "integral", ci doar indicele de grasime: 0.1%, 1.8%, 2%, 2.2%, 3%, etc. Mi s-au incrucisat ochii. Care din astea este lapte integral, bun de dat la bebelus? Banuiesc ca nu cel cu 0.1% grasime, pe care scrie clar "degresat", dar care din celelalte?

Eu inclin catre Dorna, ca e singurul UHT in afara de Parmalat, care e foarte scump. Dar de care sa-i dau, din cutie albastra sau rosie?

Pliiiiz

Daniela si Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Laptele integral este cel cu procentul de grasime cel mai mare, care difera de la firma la firma dar trebuie sa fie peste 2%, cel cu procent mai mic este semi sau degresat. Despre firme, nu stiu, ia-o pe incercate si vezi pe care-l papa cu mai multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Daca te-a sfatuit medicul sa-i dai lapte integral cred ca Dorna in cutie rosie trebuie sa iei. Cred ca are 3% grasime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Pe aici, laptele integral are 3,5 % grasime.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Sau 3,8% Landliebemilch, dar pe mine m-a sfatuit pediatrul sa nu-i dau lapte mai gras de 1,5% pt. ca e prea gras pt. ficatzelul lui.

Corinna, Andreas, Alexandru shi fasolicu mic http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput