din nou singura...
Raspunsuri - Pagina 6
adriatica spune:
am incercat sa postez dar vad ca nu am reusit.
alecsia draga un barbat la 27 de ani nu are nevoie de un prieten la care sa-i impartaseasca secretele.
intelegi?
se vede ca-l iubesti dar se vede si ca esti nefericita.
acum e momentul sa fi super iubita, sa te simti fericita si implinita!
tineretea ta de-acum incepe! la 24 de ani!
nu o irosi!!!
AlinaPopa spune:
LA MULTI ANI!!
Sa ai parte de tot ce iti doresti si tot ceea ce te supara, sa dai la o parte! Ai incredere in tine si nu lasa speranta deoparte, ca va rasari soarele si pe strada ta!
Alina
aida_o spune:
Alecsia draga,
hai ca eu am una si mai tare: eu chiar "mi-am pierdut tineretea" timp de 7 ani (de la 19 la 26) cu un tip cu care eram ca si casatorita. la mult timp dupa ce ne-am despartit, am umblat cu un alt tip, ne vedeam cind si cind, stiam ca era fustangiu, dar asa il cautasem, pentru ca nu mai voiam unul de care sa ma indragostesc. chiar nu m-am implicat emotional deloc, pentru ca aveam nevoie sa mi se duca durerea din suflet.
la 28 de ani (deci la 2 ani dupa despartire), l-am cunoscut pe actualul meu sot. cum? eeeei... aici o sa vezi ce inseamna destinul: el - clujean, rezident in canada, dar aflat in SUA temporar, la o firma de-aici. eu - bucuresteanca, aflata in sua pt ca ma trimisese firma la care lucram in Ro, pt o specializare de 3 luni (decembrie - februarie) la firma-mama din Atlanta. initial am facut scandal, pentru ca plecarea mea la specializare se suprapunea cu sarbatorile de iarna, eu deja imi aranjasem revelionul in tara, la o cabana de la munte, cu prietenii... jale mare. totusi, unde-i sefu' nu-i tocmeala, asa ca mi-am facut bagajele si am plecat. in mod ironic, mi-am luat bilet de intoarcere in tara chiar pe 14 februarie, zicindu-mi ca "decit in ro singura de Valentines, mai bine in avion, unde or sa ma serveasca stewarzii de la Air France, si o sa ma simt ca o printesa"
asa... eu si sotul meu ne-am cunoscut in atlanta, in aceasta firma, la care eu fusesem trimisa din Ro. inainte sa plec din tara, imi jurasem ca nu o sa ma las impresionata de nimeni si nimic, stiind ca, daca ma indragostesc, o sa sufar enorm cind o sa se termine acele 3 luni de specializare, si trebuie sa plec inapoi in Ro. dar te pui cu destinul? nu-i chip!
am tinut legatura, am mai venit eu in sua, a mai venit el in ro, ne-am cunoscut reciproc familiile, iar anul trecut, de ziua mea, m-a convins sa ne intilnim de ziua mea in SUA (nu aveam viza de Canada) m-a dus in Florida, cu pretextul ca "mergem sa sarbatorim acolo ziua ta de nastere, fiindca acolo ne-am sarutat prima oara", si... de ziua mea, m-a cerut de nevasta, si la doua zile ne-am si casatorit! si uite, din ce ma pregatisem eu sa am o mare depresie la implinirea virstei de 30 de ani, totul s-a transformat in cea mai frumoasa zi de nastere, pe care n-o s-o uit niciodata (eu il avertizasem dinainte ca o sa am asa o mare depresie ca schimb prefixul, incit o sa am nevoie de psiholog! asa ca omul meu s-a gindit cum sa contracareze "uraganul" de lacrimi si depresii, si a gasit solutia optima: casatoria).
asa ca, vezi tu, draga Alecsia, uneori viata iti rezerva niste surprize incredibile. iti dai seama prin ce am trecut si eu inainte de sotul meu, ca doar imi petrecusem tineretea, de la 19 la 26 de ani, cu aceeasi persoana! nici nu concepeam ca n-o sa ne casatorim.
fii convinsa ca, daca s-a intimplat sa va despartiti, asa a fost destinul. inseamna ca altcineva iti este sortitul. uita-l pe cel cu care ai fost, nu te merita. este - probabil - genul de barbat care nu va fi niciodata de partea ta, atunci cind te vei contrazice cu mama lui. cunosc genul. nu are habar ce inseamna sa ai responsabilitati, pentru ca nu s-a confruntat cu ele niciodata. multi barbati care stau cu parintii pina tirziu (mai ales ca nici serviciu nu are) sunt imaturi. nu generalizez, insa majoritatea sunt asa.
fruntea sus, si pregateste-te pentru cel care iti este harazit. poate va trebui sa mai astepti o vreme, insa ziua aceea va veni cu siguranta, si, cind o sa-l cunosti, o sa iti aduci aminte de ce ti-am scris eu aici. priveste totul cu optimism, si va fi bine.
vezi? si mie mi-a fost greu atunci, dar acum povestesc cu amuzament momentele prin care am trecut. si la tine va fi la fel, pt ca iti vei reveni, si te vei detasa de ce a fost .
bebetica spune:
Iti aducea pachetelul la serviciu, stateati numai impreuna, nu aveati nevoie de prezenta nimanui ... si maruntisuri de-astea frumoase spui ?
Si al meu face absolut la fel, acum are si serviciu bun dar la ce folos.
Stiu cat iti este de greu, la mine a tinut 4 luni aceasta suferinta datorata lipsei universului creat de prezenta lui. Simteam ca nu mai pot, asa de tare m-a durut, eram la pragul dintre nebunie si realitate ca nu mai vorbesc de faptul ca trebuia sa am grja de BB-le meu .
Uite un mic sfat: incearca sa ramai doar cu aspectele frumoase ale acestei relatii, si mergi mai departe ..... DACA VA FI AL TAU ... SE VA INTOARCE ... DACA NU ...... NU A FOST NICIODATA.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
AK spune:
Alecsia, scuza-ma, te-ai gandit vreodata ca fostul tau s-ar putea sa fie bisexual?! Comportamentul asta e tipic. .
aida_o spune:
hmm... jesus, mary and john! AK, acum realizez ca se poate sa ai dreptate (de fapt, chiar si Adriatica a sugerat ca ar putea avea ceva inclinatii spre sexul tare). sa nu se supere nimeni, da' acum mi-am amintit de un caz asemanator... curat-murdar.
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by aida_o
hmm... jesus, mary and john! AK, acum realizez ca se poate sa ai dreptate (de fapt, chiar si Adriatica a sugerat ca ar putea avea ceva inclinatii spre sexul tare). sa nu se supere nimeni, da' acum mi-am amintit de un caz asemanator... curat-murdar.
Fetelor, nici nu stiu cum sa va spun.Poate ceea ce o sa va spun va da totul peste cap.Vineri a fost ziua mea, si a trebit sa plec in Bucuresti pentru un interviu foarte important de angajare.El a tot insistat sa ne vedem macar 5 minute si in cele din urma i-am spus ca nu sint acasa.Avea o surpriza enorma pentru mine: un catelus westie, pe care l-am visat de mult timp cu toate accesoriile necesare.Ca sa nu mai zic de un buchet imens de 25 de trandafiri superb superb.Mai erau si multe altele prin sacosica aceea, printre care, o carte "In dar , cu drag sotiei mele". Am aflat ca de o luna de zile cauta disperat catelusul asta, si ca e adus din Ungaria.Mi-am dat seama ca asta s-ar putea sa fie tot secretul cu prietenul lui,si acum ........ma ajuta amandoi enorm ziua cand sint la serviciu.Sincer nu stiu ce sa spun dar m-a surprins enorm cu chestia asta.Cred ca a cheltuit o groaza de bani , ca sa nu mai zic ca a stat o ora cu florareasa sa faca buchetul.Pacat ca nu il puteti vedea.Acum cred ca am lasat la o parte toata suparare datorita piticului cel mic, pentru ca toata atentia a fost asupra lui si nu am avut timp de reprosuri.Nu mi-a cerut sa ma impac cu el, dar si-a dorit sa am catulusul pe care mi-l doream.
Insa problema e acasa, cu mama care nu vrea catelusul in casa.Inca e mic si face pisu pe covor si asta o scoate din minti.Sincer nu stiu cum sa fac sa-l dezobisnuiesc, e primul meu catel si nu stiu cum se cresc.In prima zi am plins crezand ca nu pot sa-l cresc si ca il chinui , si disperata m-am gandit sa ii caut un nou stapin care sa aiba timp de el.
Nu stiu daca e bine sau nu , dar asta s-a intamplat.
Mihaela
aida_o spune:
Alesia,
ma bucur daca s-a rezolvat, sau cel putin sper sa se fi rezolvat.
acum in legatura cu catelusul: inainte de orice, sa-ti traiasca! westie sunt niste scumpi (la propriu si la figurat). din pacate, puiutzii fac pipi si de toate pe jos, pina mai cresc. eu, de cite ori facea al meu pipi pe jos in casa, ii puneam sub el un ziar (fara sa misc ciinele). in felul asta, acel ziar pastra mirosul de pipi. de ce faceam asta? ei bine, pentru ca acel ziar era apoi pus in baie, sub chiuveta, peste un alt ziar, curat (depinde cum e la tine spatiul din baie). uite-asa, odata ce aveam la baie ziarul cu mirosul lui, daca il mai prindeam ca face in casa, il luam imediat de acolo (dar nu il ridicam in brate) si faceam cu el drumul spre toaleta, impreuna. il tineam cu miinile de deasupra, usor, dar cu piciorusele pe pamint, ca sa invete drumul spre toaleta, ca si cum l-ai invata sa mearga
si uite-asa, cind l-a mai trecut sa faca pipi, isi amintea, probabil, de ziarul cu mirosul lui, din baie, si a mers singurel. acum depinde si de virsta catelusului, si de incapatinarea lui, ca eu nu zic ca invata in citeva zile. depinde.
sa nu uit: acolo unde face in casa, trebuie musai sa speli bine, si sa dai cu ceva care acopera mirosul de pipi (eu foloseam spirt si otet). daca nu cureti cum trebuie, mirosul ramine impregnat acolo in covor sau pe linoleum, si degeaba vei avea in baie un ziar cu mirosul lui, ca nu va merge in veci acolo...
cam atit.. ai grija de westie, si nu-l rasfata prea tare, ca ti se urca in cap
SMART spune:
Buna alecsia, am intrat pe sit destul de tirziu si poate ca iti stric cheful cu raspunsul meu, poate ca ai si uitat tot ce s-a intimplat pina acum si ai mers mai departe. Nu vreau decit sa-ti spun ca trebuie sa te gindesti bine daca mai ales cu cel care nu este "barbatul visurilor tale" nu merita sa faci atitea compromisuri.Trebuie sa accepti poate ca vrei sa ai pe cineva aproape de tine dar nu sa te gindesti fata draga la casatorie si copii. Avem toate un ceas biologic care ticaie si avem toate o dornta nebuna de a iubi mai mult decit a fi iubite dar nu exagera! Un barbat cu care faci un copil este cel care stii ca are sa se trezeasca noaptea se schimbe scutecele si care verifica in fiecare noapte ca esti bine invelita, care te suna in fiecare zi fiindca are nevoie sa te auda, fiindca la rindul lui are nevoie sa te iubeasca chiar mai mult decit are nevoie sa fie iubit! Asa ca mai uitate bine la barbatul cu care esti acum si spune-ti ca iti petreci timpul cu el fiindca astepti sa vina "barbatul visurilor tale" si nu vrei sa fii singura intre timp. Pe urma gindestete bine daca merita efortul sau nu cere mai mult de la el fiindca nu are ce sa-ti ofere.
te-am pupat si fii tare,
anomis spune:
....Scuze...da' nu ma pot abtine!
"Mi-am dat seama ca asta s-ar putea sa fie tot secretul cu prietenul lui,si acum ........ma ajuta amandoi enorm ziua cand sint la.."
Menaj...in trei?
Simona