Pentru o cauza nobila:)))

Pentru o cauza nobila:))) | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

La mine la serviciu s-a lansat un zvon ca sefu si-ar fi procurat un program prin care ne poate urmari computerele in retea, adica sa vada ce aplicatii avem deschise.
1.As vrea sa stiu daca exista asa ceva, cat costa, ce cunostinte implica pentru cel care il foloseste si la ce se refera exact. Adica, de exemplu, ma poate vedea ca sunt acum pe pagina DC?
2. Pot face in asa fel incat forumul DC sau chatul DC sa fie vazut ca document word cu un anumit titlu?
Cauza nobila e, desigur, activitatea mea pe forum si chat :))
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Nadina,

In mod sigur exista posibilitatea ca seful tau (sau administratorul retelei) sa stie ce aplicatii ai deschise la un moment dat, pentru ca asa este si la mine la serviciu; adminul poate afla cam tot ce s-a facut pe un comp, si nu cred ca este nevoie de un soft special... un windows configurat pt un server de retea are optiunile astea. Detalii iti pot da cei care lucreaza cu asa ceva.

Uite si o sugestie alternativa: http://www.eva.ro/alerta1.jpg (pe pagina de start, prin stanga, este o chestie cu "alerta! Vine sefu'. Prefa-te ca muncesti")

Spor in toate activitatile, in special in cele nobile!
Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da este foarte posibil exista tehnic discutand soft de monitorizare a aplicatiilor deschise la un moment dat si implicit deci se poae vedea ca esti pe un anumit site. Sorry asta e.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

DA, se poate.

si se mai pot multe altele, stiute si nestiune. Acum, volumul de informatii ce trebuie urmarite intr-o retea este foarte mare. Pe acest lucru trebuie sa te bazezi. Daca nu esti urmarita in mod special.. nu se va vedea decat ceva de genul..

PC: Nadina IP:192.168.0.23

09:15:16 - 10:12:56 www.desprecopii.com bytes sent:1456 bytes received: 13464544
09:23:10 - 09:30:06 www.bnr.ro/info/... ...
09:45:21 - 10:01:47 www.radio21.ro ...

Daca esti monitorizata in mod special... e alta mancare de peshte, tot ce ai tastat si a iesit pe retea poate fi capturat. Orice parola, orice text, orice apasare de tasta.

Daca ti-a fost instalat pe pc un program de monitorizare.. un program de remote access.. etc... de asemenea, se poate acest lucru.

Poate te-am suparat dar aceasta este realitatea cruda.

Ti-o spune, omul rau, adm. de retea

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Draga Nadina, e exact cum zice baietii.
Poti fii selectata la monitorizare dupa criteriul trafic ....
Poate sefu' a lansat chiar el zvonu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Ma bag si eu chiar daca nu am prea mult habar. Sotul meu e administrator de calculator si eu am renuntat sa mai caut situri in afara celor de interes de serviciu de la computerul de la servici, pentru ca se pot face diferite statistici; de exemplu, ce situri au fost accesate cel mai des (general pe toti angajatii sau impartit pe fiecare angajat in parte), ce situri au avut cea mai mare tranzactie de bytes, samd. Eu va sfatuiesc (subscrie si sotul meu) sa nu insistati prea mult pe un site. Incercati sa va rezolvati treburile personale p#la computerul de la servici cat mai repede. daca e nevoie, impartiti timpul, un pic dimineata, un pic seara. Exista in schimb si situri care se deschid automat cand accesezi ceva ce te intereseaza (si nu au un caracter prea placut pentru ochii unui sef), dar asta nu se poate controla si nu poate fi oprit 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Trist. Si nu se poate face nimic impotriva acestei marsavii? :))
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

pai daca insistam pe un site inseamna ca ne place sau gasim ceva util in el sau ambele
daca un sef vrea sa stie ce anume ne intereseaza poate afla, deci
mai bine ii spunem direct sefului ...
am nevoie de anumite informatii pe care le aflu de pe net -ce e rau in asta ??
cel putin eu in perioada in care aveam activitate in preajma a doi directori generali, le-am explicat ca am nevoie si de net- nu s-au suparat, dimpotriva
de ce sa (ma) afle de la altii ?

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by nadina

Trist. Si nu se poate face nimic impotriva acestei marsavii? :))
Nadina

depinde ...
La noi, adminu' nu vrea sa se puna rau cu femeile. In rest a surfat tot ce misca .....

Mergi la inceput