Clarificari privind CIC pt 2004

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

CIC inceteaza in momentul in care copilul implineste doi ani sau atunci cand se implinesc doi ani de cand a inceput?
Eu am nascut in martie si am intrat in CIC in august(acum doi ani).Pot sta in CIC pana in august?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by adi69

CIC inceteaza in momentul in care copilul implineste doi ani sau atunci cand se implinesc doi ani de cand a inceput?
Eu am nascut in martie si am intrat in CIC in august(acum doi ani).Pot sta in CIC pana in august?

Dia si bebe Rucsi

Pana cand implineste copilul 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by adi69

Dia si bebe Rucsi

Dia, cred ca ti-a expirat deja concediul pt cresterea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ooops! asa e, Liviu, nici n-am observat!
Felicitari pentru vigilenta!

Mergi la inceput

Da Liviu,asa e dar speram sa mai pot lua ceva ...:)o prelungiree..

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Dia, sfatul meu este sa te duci sa rezolvi la servici, deoarece tu aveai obligatia de a te prezenta acolo.

Mergi la inceput

Dar m-am prezentat Liviu...nu era vorba de asta...Cred ca am formulat intrebarea gresit din viteza.Eu visam doar la cele patru -cinci luni de care as mai fi avut nevoie pt a sta doi ani acasa...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Buna ziua.

Sunt o viitoare mamica, urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii octombrie, deci sunt in 3 luni acum.

problema mea:

- am carte de munca din decembrie 2001, apoi in 3.03.2003 mi-am schimbat locul de munca, prin transfer

- in acest an am deja 15 zile concediu medical, si in continuare voi primi medical deoarece sunt ceva probleme cu sarcina mea (diagnostic: iminenta avort)

- eu doresc sa imi iau cat mai mult concediu medical pana cand voi intra in luna 7, de atunci eu intelegand ca se intra in prenatal

INTREBARE: daca voi sta atat de mult in concediu medical ( in mintea mea, concediu medical cu diagnostic Iminenta de avort este diferit de concediul de risc maternal....este corect?), voi mai beneficia de suma de 6.105.000 lei? ( unele persoane mi-au tot spus zilele acestea ca e posibil sa pierd...vreau adevarul, va rog, ca sa stiu daca ma pot bucura de medicalele mele)

va multumesc !

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana78 spune:

Vreau sa va multumesc ca ne-ati informat si ne informati in continuare !!!!
.... Si vreau sa va mai deranjez cu o intrebare: Eu mai am CIC 1 an si 2 luni, dar mi-am gasit un job mai bine platit si mi-ar conveni sa ma transfer acolo acum, DAR pot sa-i "pasez" sotului sa primeasca paternitatea pt. perioada ramasa? Mentionez ca sotul meu nu este angajat legal, in schimb este co-asigurat la mine la serviciu si-i platesc sanatatea. MULTUMIRI!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana78

Vreau sa va multumesc ca ne-ati informat si ne informati in continuare !!!!
.... Si vreau sa va mai deranjez cu o intrebare: Eu mai am CIC 1 an si 2 luni, dar mi-am gasit un job mai bine platit si mi-ar conveni sa ma transfer acolo acum, DAR pot sa-i "pasez" sotului sa primeasca paternitatea pt. perioada ramasa? Mentionez ca sotul meu nu este angajat legal, in schimb este co-asigurat la mine la serviciu si-i platesc sanatatea. MULTUMIRI!

Pentru ca sotul tau sa beneficieze de CIC pana implineste copilul 2 ani, trebuie sa aiba stagiul de cotizare legal (10 luni in ultimele 12 luni). Nu uita ca asigurarile de sanatate sunt diferite de asigurarile sociale de stat.

Mergi la inceput