Carucior sport
Vrem sa luam un carucior sport pt bb, asa ca avem nevoie de cat mai multe informatii. Momentan folosim unul cu landou Baby Care, de care sunt ffffffff nemultumita (nici nu mai vreau sa mai aud de altele asemenea) si am vrea sa luam unul sport, care sa se poata si da pe spate, sa fie intarit la spate (sa nu stea bb cocosat), cu hamuri si eventual cu cos, si pana-n 3 mil .Folositi asa ceva? Stiti unde pot gasi? Multumim mult, si asteptam raspunsuri, ca noi suntem tare dornice de plimbare in fundulet,
Gio si bb Taisia
Raspunsuri
corinag spune:
Si noi am avut un baby care care a fost bun pana la 3-4 luni, cat timp ilincutza a stat numai in pozitie orizontala. fiind si greu de manevrat si carat. i-am cumparat si un Graco sport de care sunt super multumita. se poate si lasa pe spate a.i. ilincutza si doarme in el: are ham si cos. se pliaza si se poaet cara pe umar. l-am luat de la Carrefour si a costat 2.6 mil lei.
Corina si bb Ilinca
SIMONABB spune:
Draga Gio
Eu mi-am luat chiar ieri din Bucur Obor un carut marca "Primii Pasi". Facilitati:
are 2 niveluri de "lasat pe spate", se face si landou si sport
are hamuri care vin peste umeri, peste burtica si intre picioare
bara de care tii tu caruciorul se poate rabata in asa fel incit poti sa-l conduci si cu fata si cu spatele la tine
are roti duble si articulatii bine gindite ( intorci caruciorul pe loc cu doua degete )
cam atit, restul o sa le descopar pe masura ce-l folosesc
aaa ... mai are si o copertina ca sa-l apere de ploaie si o chestie detasabila care il acopera de la burta pina jos la picioare. Material impermeabil si culori dragute - cu portocaliu, negru, si gri.
pret: 3.600.000 lei
Intri in Obor pe la Mc donalds, mergi drept pina la magazinul Carmens de pantofi, faci dreaptadupa magazin si dai de firma asta care vinde carucioare. Poti sa si intrebi daca nu nimeresti ca acolo toti se cunosc intre ei.
SIMONA
Freia spune:
caruciorul de la Primii Pasi este in Cora la 3.200.000.
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
crisotexa spune:
Gio,
Eu am luat unul de la Gracco (Citysport, ca sunt mai multe tipuri) si sunt tare multumita de el. Mi l-a recomandat cineva care l-a folosit cu succes toata vara. Se strange si se desface foarte usor, are o bretea cu care poti sa-l pui pe umar, este usor, i se blocheaza rotile din spate in pozitia inainte daca vrei sa mergi numa drept, are un cos in care poti pune multe si la care ai acces foarte usor. Eu l-am luat de la un magazin de pe bd. Decebal (la jumatatea distantei dintre Piata Muncii si Piata Alba Iulia, pe dreapta) cu 3,4 sau 3,9 milioane, nu mai stiu exact. Acolo aveau o groaza de carucioare, eu nici nu m-am uitat la toate, pentru ca eram hotarata sa-l iau pe cel pe care il folosise cineva si se aratase super multumita de el. Acolo gasesti destule produse si nu neaparat scumpe. Eu am luat niste bodyuri cu 80.000 lei de foarte buna calitate.
Poate gasesti prin Cora sau Carefour la ceva promotii.
Si eu m-am saturat de Baby Care. Pentru cel de-al doilea bebe sigur iau altul cu landou ca nu-l mai suport pe asta.
Pupa Crisa