Copiii vostri sunt pupaciosi?
Buna, fetelor!
Poate vi se pare o intrebare ciudata, dar am si eu o curiozitate: copiii vostri va pupa??
Iulia mea are 1 an si aproape 2 luni si noi o pupam tot timpul, dar ea nu ne pupa, de fapt daca-i zici sa-ti dea un pupic vine si se impinge cu fruntea de nasul tau. De 2-3 ori l-a pupat pe tati, spalandu-l pe fata cu limbuta si muscandu-l de nas :)
Pupici, Crisia si bebe Iulia-Nicole.
http://community.webshots.com/user/littleelda
Raspunsuri
acs spune:
Asa facea si Mariuca mea (care acum se apropie de varsta de un an si sapte luni). Dar de vreo 2-3 luni a inceput cu pupacelile. Toate jucariile si cartile care-i sunt dragi sunt pupate in mod constant; si leganate si incantate cu "nani, nani puiu' tatii, puiu' mama". Cand vrea sa-mi arate cat de mult ma iubeste, ma pupa (pe fata, pe pantaloni :)), ma mangaie si-mi zice "bita mea, moasa mea" (iubita mea, frumoasa mea). Pe tati il pupa in fiecare seara cand o ducem la culcare si, uneori, la cerere. Oricum e mult mai darnica cu pupicurile in ceea ce privesc jucariile sau cartile :).
Multa sanatate,
Manuela
roinita spune:
O, ce mi-as fi dorit si eu sa fie al meu pupacios si tot intrebam si eu in stanga si in dreapta cum e cu treaba asta. M-am consolat la gandul ca asa sunt baietii, mai "distanti". Eu il tot pupam, el nimic. Dupa ce a implinit 3 ani a devenit un copil tare iubaret. Ma imbratiseaza cu dragoste si asta face cat toti pupicii din lume. Eu l-am "stimulat" un pic. Cand vroia ceva ii intindeam obrazul si ma pupa, sau ne imbratisam. Acum si cand ma vede suparata vine si ma ia in brate si ma saruta sau ma mangaie si imi spune cu un ton duios: "mami, nu mai fi suparata". Stie ca asta e o manifestare a duiosiei, a dragostei. Si asta se invata.
gabrielat spune:
Nici baiatul meu nu era pupacios cand era micut. Dar in jurul varstei de 3 ani a inceput sa ne pupe si la cerere si din proprie initiativa. Prima data l-a pupat pe taica-su si era asa de dulce ca-l pupa oriunde nimerea pe fata, pe par, pe spate. Pe urma m-a pupat si pe mine dar mai rar. Acum ne pupa toata ziua, dar mai ales cand il certam sau ii spunem ca nu are voie ceva ne pupa si cum poti sa te mai superi pe el!
gabi
sirod spune:
Crisia, asa intelegea ea 'sa dea pupic'!
Si Oti - 1 an si 5 luni- face cam la fel, ceri un pupic si ea iti intinde obrajorul sau capsorul.
Sint niste dulci, sa ne bucuram de ei!
doris
Sabina spune:
DAAAAAA!!!! De 2 saptamani a inceput sa pupe mult de tot! Acum are un an si4 luni.
Sabina & Sofia Galagia
mariailin spune:
Oarecum.....are 1 an jumate, vine.... imi ridica bluza la spate....pune obrazul pe mine si-mi zice 'ma, mai' (adica mai, mai). De pupat ma mai pupa dar cu gura deschisa si ne umplem de balutze. Si imbratiseaza tot, maimutoi, bunici, mamici. Fiecare copil face ce simte cum simte. Eu vreau sa fie un pupacios Vladut.
Maria
otau spune:
Al meu copil e pupacios de cand il stiu. De pe la 8-9 luni ne pupa de ne zapaceste. Problema este ca nu ne pupa numai pe noi ci si pe copiii din parc pe care nici nu-i cunostea. Se ducea fulgerator la copii si 

. Am incercat eu sa-i explic ca nu-i tocmai sanatos, ca poate altora nu le place sa fie pupati dar nu prea a inteles. Totusi acum la 5 ani jumate nu mai pupa chiar asa nebuneste pe toata lumea de pe strada.
Aurora
ruxi spune:
Iubita mea, ne pupa de pe la 1 an, dar fara sa tuguie buzele, se intinde cu buzitele la noi si si le lipeste de gura sau obrazul nostru; ne pupa in felul ei. Cam rar din proprie initiativa, mai des la cerere. De obicei dimineata cand o luam in pat cu noi, vine si ne pupa singurica. Nu stiu cum sa o fac sa faca si din buzite.:)![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 4 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Ira spune:
Doamne, ce bine e sa ai copil, sunt asa de fericita!
Sofia mea e destul de distanta si de cand a inceput sa mearga
nu mai vrea sa stea nici in brate la noi,
nici macar sa o pupam noi,
dar sa ne pupe ea!
Dar cred ca si eu o terorizez prea mult,
cum o prind-cum o pup!
Si ea se arcuieste si da capul pe spate, ca sa nu o mai pup
dar eu si mai si!
Dar cand ii e frica de ceva vine si ma imbratiseaza!
Bucurie mare, ce mai!