fetele voi stiati ca rodia contine mult fier? Voi le-ati dat piticilor vostrii? Am inteles ca si catina contine fier si chiar se recomanda in anemie, dar ma intreb daca se poate da 1,7 ani.
Pupici
Eu am auzit de rodie, dar nu stiu cum arata si nici daca contine Fe.
Dar m-ar interesa si pe mine ceva info.
gabi
Am auzit de rodie, exista si la noi, dar noua nu ne place asa ca habar n-am cit Fe contine.
Noua ne place foarte mult rodia, nu stiu insa daca are si Fe. Stiam ca are multa vitamina C. Eu nu i-am dat Clarei pana acum, are multe seminte si nu cred ca i-ar face bine.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 4 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Rodia se preseaza fara a se curata de coaja, pentru a se sparge semintele. Se perforeaza si se stoarce ca lamaia. Iese un suc rosiatic, delicios, dupa care pufisor al meu e topit, mereu se linge pe buze si mai vrea, dar mai mult decat sucul de la o rodie pe zi nu i-am dat niciodata.
Buna franqois,
Rodia contine:apa 84,20%,materii azotate 0,59%,materii grase 0,15%,materii zaharoase 10,10%,materii extractive 1,76%,celuloza 2,91%,cenusi 0,29%,taninuri,elemente amare si vitamina C.
Indicatii:astenie,astm,diaree,dizenterie,faringita,afect.ale inimii,leucoree,afect.ale narilor,polipi,teniaza.
Sucul rodiei,caruia i s-a adaugat miere,picurat in nari,franeaza dezvoltarea polipilor.
Sanatate multa!
July si bb.Teodora