NELAMURIRI!!!???

NELAMURIRI!!!??? | Autor: Nadia Maria

Link direct la acest mesaj

SALUT, MĂ NUMESC NADIA MARIA ,IN VÂRSTĂ 28 ANI ANGANJATĂ ÎN FUNCȚIA DE PROFESOR SUPLINITOR DE LA DATA DE 01 SEPTEMBRIE 1998, AVÂND ANUAL CONTRACT INDIVIDUAL PE PERIOADĂ DETERMINATĂ, RESPECTIV DE LA 01 SEPT. LA 30 AUGUST. DE LA ACEA DATĂ AM LUCRAT CONTINUU .
LA DATA DE 15 OCT. 2003 AM INTRAT ÎN CONCEDIU PRENATAL, PE DATA DE 26 NOIEMBRIE 2003 AM NĂSCUT CEL DE-AL DOILEA COPIL.
ÎN LUNA DECEMBRIE AM BENEFICIAT DE CONCEDIU DE LEHUZIE, PÂNĂ ÎN PREZENT NU AM DEPUS NICI O CERERE PENTRU ACORDAREA INDEMNIZAȚIEI PENTRU CREȘTEREA COPILULUI PÂNA LA DOI ANI, RUGĂMINTEA MEA ESTE SĂ-MI RĂSPUNDEȚI DACĂ :
1. BENEFICIEZ DE INDEMNIZAȚIE UNICĂ PENTRU CREȘTEREA COPILULUI PÂNĂ LA VÂRSTA DE 2( DOI) ANI, DACĂ CEREREA ESTE DEPUSĂ DUPĂ DATA DE 01 IANUARIE 2004 ȘI CE SUMĂ?
2. UNDE TREBUIE DEPUSĂ CEREREA, ȘI CE ACTE MAI SUNT NECESARE ?
VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU RĂSPUNS ȘI VĂ DORESC TOATE CELE BUNE.

CU RESPECT NADIA-MARIA.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pe viitor ar fi preferabil sa nu abuzezi de majuscule.
Deci:
1. In perioada urmatoare am sa pot sa precizez cum se aplica indemnizatia pt ingrijirea copilului daca este fixa sau nu.
2. Daca este fixa suma va fi de aprox. 6.000.000 lei net/luna
3. Cererea se depune la serviciul personal-salarizare de la scoala de care apartii.
4. In afara de certificatul de nastere a copilului mai sunt necesare declaratia sotului ca nu beneficiaza de indemnizatie, declaratia ta ca nu ai alte venituri s.a.m.d. ti se va indica de acolo cu precizie.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput