de curiozitate, servetele umede?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Mama imi spune ca ea ne baga cu fundul sub jetul de la chiuveta, dar tot ea recunoaste ca sunt foarte comode servetelele si ca nu ar fi ezitat sa foloseasca daca ar fi fost pe vremea aia.
Mai trebuie uns cu ulei dupa ce il stergi cu servetele? Ma gandesc ca totusi au lotiune pe ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Eu il spal la fundulet si in deplasare folosesc servetele umdede Pampers.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Folosim servetele...Dar o si spal, daca face caca mai mult...Servetele folosesc mai mult cand ii schimb pampersu'...

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Si noi folosim servetele,iar cind se termin sau e prea murdarici poponetul il bagam in chiuveta.Pe mine m-au ajutat destul de mult!

Teodoreiin 10 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Ehe, m-am ruinat cumparand la servetele umede. Sunt asa de practice!!!

Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Noi folosim servetele umede din prima zi si acum avem 6 luni si vom mai folosi o buna perioada de timp. Sunt f practice. La inceput cumparam Pampers dar sunt f scumpe, acum ii iau din Metro servetele umede Aro sunt la fel de grase, parfumate si "umede" si diferenta de pret e f mare. Am mai folosit Libero care sunt iarasi bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Rectific grase= groase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Shi eu folosesc aceste servetzele umede de cand il am pe Julian... dar daca face un kk mai lipicios il sterg cu alea s anu ma mazgal toata si dupaia il spal cu mult sapun si apa ca nu are rost sa consum 10 servetzele la un kk lipicios. In deplasare daca nu ar fi asha ceva ashi muri de ciuda si nervi.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Servetele (Pampers sau Sanosan) daca e doar mazgalit, multa apa cu sapun daca e murdar de la buric la spinare.

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Noi ambele variante. Le-am folosit intotdeauna. Dupa kk stergem cu servetele umede bine de tot, apoi spalam funduletul si piciorusele in cada. Asta inseamna dezbracat, bagat in cada etc.
Cand era bb mic (pana in 4 luni) eu nu il mai si spalam, foloseam servetelele si apoi crema.

ruxij

Mergi la inceput