in desertul Qatarului
Raspunsuri - Pagina 5
danais spune:
Multumesc foarte mult tuturor. Mai incerc sa scriu despre Qatar, dar nu prea am timp pentru ca m-a pus sa mai fac o facultate si am examenul de diploma in iulie, deci asud acum intens la redactare.
Marianad, felicitari pentru contractul in Emirate. sincer nu cred ca ai vreun motiv sa te agiti ca ai putea gresi cu ceva. Societatea este destul de liberala in Emirate, mai mult chiar decat in Qatar. Eu nu am fost decat de cateva ori in Abu-Dhabi si o singura data in Dubai, si mi-a placut foarte mult. Nu ai cum sa incalci legea din greseala, pentru ca legile nu au nimic spectaculos fata de alte tari ( ma rog, cu pedepse mai drastice pentru hoti sau betivi, dar astea nu au de ce sa te intereseze, dimpotriva creeaza un climat de securitate mai bun). Dupa cum am mai spus, nu exista un cod vestimentar obligatoriu, femeile nu sunt obligate sa stea in zonele rezervate femeilor din restaurante, cinematografe, etc, stau acolo doar daca vor. Sper sa iti placa in Emirate si sa ne scrii si noua impresii. Mai spune-mi daca te pot ajuta cu ceva. Stiu o familie de tineri sarbi tare de treaba stabilita in Abu-Dhabi, daca vrei as putea sa iti dau adresa lor pe PM.
la toata lumea.
Daniela si Denisa
Frederik spune:
Eu am locuit 3 ani in Abu Dhabi, acum ma pregatesc sa ma intorc in tara pentru ca vara e groaznica aici, nu poti sta afara,si pot sa-ti spun ca nu trebuie sa-ti faci probleme cu imbracatul..si chestii de astea. Este asa un amalgam de orice vrei, cultura, culoare, religie..
Sint destui romani aici la lucru si sper sa nu-ti fie greu, asta depinde foarte mult de ce fel de persoana esti.
Iti doresc succes Marianad si daca vrei si alte informatii, spune!
sinzi_ana spune:
Ce frumos suna!!! Vin si eu!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Claudelu spune:
Foarte frumos!!! Mi-ar place sa merg sa vizitez, dar n-as suporta sa stau acolo!!! Am o vecina care a plecat in Qatar la lucru pentru un an, la un restaurant!
Mai vrem ca tare frumos povestesti, as putea sta zile in sir sa te citesc!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
gulshan spune:
salut,
asa rau imi pare ca nimeni nu mai scrie nimic pe aici.oricum a fost super.
numai bine
mari_alhillo spune:
te-am citit cu mare placere si vreau sa iti spun ca tare frumos mai povestesti,cand mai ai timp continua
intre timp bafta la examene
samila spune:
Foarte frumos, danais sa mai scrii!
Eu am o prietena din Iran si de la ea mai stiu unele obiceiuri arabesti dar ce ai descris tu e foarte interesant si cu multe detalii. Acum sunt departe de ea si cand am citit cele scrise de tine mi-a aparut o lacrima in coltul ochiului si mi-am adus aminte ce oameni deosebiti sunt.
Mai scrie cand ai timp, ca asa povestioare iti fac ziua placuta si uiti de toate baiurile.
Uite aici, o floare virtuala pentru tine