Aparat foto digital - de unde cumpar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Moka, iti recomand sa faci o investitie intr-un aparat foto digital. Daca ai doar 100 USD nu iti ajung pentru ceva bun. Noi avem un Cannon A300, este o serie mai joasa tehnologic decat A70 pe care-l are ad_risnov, dar suntem foarte multumiti de el. Un prieten de familie are A70 si este mult mai destept decat al nostru, dar si A300 la ceea ce face este ideal pentru bebe, si nu numai. Putem face si poze si filmulete, depinde de memorie( 64Mb, 128Mb),are ecran cu cristele lichide(LCD)si vezi exact incadrarea pozei. nu este nevoie de vizor( atentie sunt si aparate care nu au si vizor, acesta fiind necesar cand bateriile sut pe duca), iar daca poza nu a iesit bine se sterge si faci alta. Al meu are acumulatori care se reincarca, dar am auzit ca sunt si modele cu alt sistem( de ex. se incarca din calc). Se pot lista la centrele foto la ce marime doresti, de obicei pretul unei foto este cu o mie lei mai mult decat cele de pe film.
In concluzie, iti recomand Cannon, iar daca nu vei putea din cauza banilor te sfatuiesc sa nu cumperi ceva digital cu doar 100 USD ca mai tarziu iti va parea rau si vei observa diferenta calitativa. mai bine unul clasic, dar destept decat unul digital si prost.
Gandeste-te bine !

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna,
este de preferat sa nu-ti iei un brand (ex.Canon), pentru ca "platesti firma". Eu iti recomand un aparat foto digital Mercury (Taiwan). Exista un model care mie personal imi place f.f.multa CyberPix S330, are 3.1Mpixel, 16M memorie LCD 1.5", face si filmulete mici si costa undeva pe la 4.5 milioane.

Diana

Mergi la inceput