Uite aici veste de speriat:
http://www.evenimentulzilei.ro/social/?news_id=143088
Cel mai mult mi-a placut propozitia aia cu "Barbatii sunt femei modificate genetic." Parca m-a uns la inima, feminista de mine... Hai sa ne-apucam de produs baieti, ca e de rau.
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
"Spre deosebire de cromozomii X, care se asociaza si schimba gene pentru a minimaliza mutatiile nedorite, cromozomul Y, care nu are pereche, nu poate repara pagubele provocate de mutatii. Este un cromozom muribund si va disparea”

E adevarat ca unii barbati arata uneori cam muribunzi...![]()
Eu mi-am facut datoria in aceasta directie, traiasca sexul masculin, o societate exclusiv matriarhala ar fi ca pe....
Asa ca fetelor, faceti mai multi
!!!
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.
Aoleu nu suna bine...dar e cam veche descoperirea, doar se stie ca se nasc deja mai multe femei, pe CNN la inceput au spus ca din cauza incalzirii globale a atmosferei...stiti ca de exemplu in tarile nordice sunt mai multi barbati si in cele sudice sau calde mai multe femei ![]()
Lena si
Freya, mamica de fetitza 
P.S. sa inteleg ca vor fi numai amazoane pe Terra? 
Ei, si noi acum ne speriem , de parc am mai fii bune de ceva peste 125.000 de ani!!!!![]()

si chestii de astea!! Toata chestia este ca nu mai au pe cine

femeile din acele timpuri!!!![]()
![]()
Mai in gluma mai in serios, mie mi se pare groaznic. Viata fara barbati nu ar mai avea nici un farmec. 

Madelaine si cei trei muschetari
Culmea e ca am vazut un reportaj la tv cum ca in China se nasc mult mai multi baietzi decat fete. Situatia este atat de disperata, incat daca se vede la ecograf ca o femeie are in burta fetitza, da voie familiei respective sa aibe al 2-lea copil. Problema este- spunea reporterul, la nivelul intregii Asii, dar in China a atins cote alarmante.
Lorelei & Family