Dentist in Ploiesti
Dragele mele ploiestence,
stiti cumva un dentist bun in Ploiesti, cu un cabinet curat, munca de calitate si laborator de clasa I. Am probleme cu dintisorii si am nevoie de un dentist bun de tot!!!!
Va pup,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Raspunsuri
Cristina spune:
Andrada,
Stomatologul meu se numeste Cosor Nicusor, are cabinetul pe strada Muzicanti (se face din Democratiei - zona Sud). Preturile sunt acceptabile, lucreaza repede iar tehnicianul este foarte bun. Si mai este si un tip super haios, nici nu-ti dai seama cand iti polizeaza vreo masea
Laura T spune:
Andrada,
eu ma tratez de 5 ani la o fosta colega de-a mea de liceu, dr. Zaharia Nausica, are cabinetul deasupra Bancii Transilvania, in centru, la et.5. Are un cabinet ultra modern, totul nou si f. frumos, iar ea lucreaza f. bine, are f. multa rabdare si e f. amabila. Eu am fost multumita.
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 9 luni) si Ramona (1 an si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
Laura _Oprescu spune:
si eu stil un dr .super in Ploiesti in cheama Cosor.Mi-a placut tare mult cum mi-a lucrat in liceu. Are cabinet undeva in centru parca pe democratiei.Vezi la care te hotarasti si daca e cazul ma apuc sa fac investigatii unde il gasim exact.Cand pleci?
Andrada spune:
Va multumesc fetele, o sa-i sun la telefon sa vorbesc inainte. Daca stiti numarul mi-ar fi mai usor, dar ii gasesc eu si-n cartea de telefon,

pentru ploiestence!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Laura _Oprescu spune:
Anduta, acu cetii ca si dentistul Cristinei e Cosor Nicusor! da pe Muzincati sta ...recunosti cabinetul ca e marmura sau gresie neagra pe afara nu mai tin minte...dar da, e bun sa stii! am uitat sa zic ca eu il stiam pentru ca maica-mea a lucrat cu sotia lui care e doctorita de asemenea...te pup
missiday spune:
Andrada,cel mai bun este "Dentoval"-ul,dezavantaje :e foarte aglomerat, asa ca programarile se fac inainte cu o luna si costa mai mult decat la celelalte, dar merita.Eu, de ceva vreme merg la Biostom, e pe 23 August unde au medici foarte buni si materiale de asemeni, iarasi e putin cam scump, dar mie-mi place si mai e si la 2 pasi de mine..Foarte multe mai sunt la clinicile particulare, dar Biostom are numai stomatologie si sunt si foarte seriosi(programarea e la 12,15, atunci intri, nu astepti deloc).
Daca vrei, o sa-ti fac eu programare.
Dana
P.S.
Sa inteleg ca vei veni in Ploiesti??