cu suflet

cu suflet | Autor: louisea

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fiu libera.
As vrea sa zbor printre nori.
As vrea sa ajung la luna.
As vrea ating stelele.
As vrea sa traiesc acolo unde nu este duere.
As vrea ca toti oamenii sa fie fericiti.
As vrea sa ating acel ceva ce mi-a aparut doar in vis.

Ma simt trista, singura.
Parca locul meu nu e aici.
As vrea sa plec "acolo".
As vrea sa uit de tot.

De ce am venit pe lume?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Incearca , apoi si ai sa zbori printre nori, ai sa atingi luna si stelele si-ai sa atingi acel ceva ce ti-a aparut doar in vis.

Moka si Mokutza (11 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am uitat....
E scrisa de o fetita de numai 15 ani... Mama ei a gasit poezia scrisa pe un caiet al ei si s-a ingrijorat.
Ce parere aveti????

Sa nu va ganditi ca am ganduri cine stie ...
A, NU, Sunt o femeie super fericita cu iubitul meu.
Iubesc viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Eu cred ca fetita respectiva,defapt adolescenta respectiva(15 ani nu?)are un suflet sensibil,trece prin niste schimbari(pubertatea),poate i-si pune multe intrebari despre viata pe care tocmai incepe sa o vada si sa o inteleaga.Asta in cazul in care are un cadru familial normal.Daca nu se mai pun cateva semne de intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

CAM asa scriam si eu la varsta ei si eram tare trista si neininteleasa.E greu uneori sa fii copil si mai ales adolescent,poate parintii uita uneori ca si copii pot fi stresati si doborati de greutatile vietii.NU trebuie sa subestimam nimic.EU mi-aduc aminte si acum cum radea mama de necazurile mele pt ca i se pareau banale.Si de aceea nu va fii niciodata confidenta mea.MUlta dragoste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu am trecut prin stari din astea la 15 ani. Asta pana la varsta de 16 ani, cand l-am intalnit pe prietenul meu cu care sunt si acum si nu mai gandesc la fel. Bine, acum sunt alte griji: bani, gospodarie, dar pe departe gandul la "acolo"...Acum, desi nu au trecut decat 8 ani de la acea varsta rad de ceea ce aveam in cap atunci...
P.S. Sa stea linistita prietena ta, ca ii va trece aceasta stare fiicei ei. Cum au zis si fetele, este varsta...

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriatica spune:

de ce nu o intreaba mama pe fiica?
asa ar fi cel mai concludent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

pai stiti si voi cum sunt mamele..
se agita pt tot..
ne-am gandit si noi ca poate e doar ceva ce a scris fara nici o semnificatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Fetitele de seama ei sufera transformari ,este bine sa fie romantica...nu cred ca trebuie sa-si faca griji mamica ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Foarte frumoasa poezia! Se vede ca a fost "trecuta" prin suflet. Parerea mea: lasatzi fata in pace. E doar un sentiment de-al ei ; si-a gasit cuvintele potrivite si l-a asternut pe hartie. E un mod de manifesttare, de exprimare. Si nu stiu daca este cineva ca atunci cand a fost adolescent sa nu fi scris macar o singura poezie(sau sa fi avut macar o tentativa)

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput