Mi se blocase o foaie in imprimnata si am incercat sa o scot tragand-o prin acelasi loc.
Acum pe "computerul imprimantei" (acolo unde arata daca e deschisa, daca printeaza) nu mai apare nimic. S-a stins complet!!
Am o imprimanta hp photosmart 1215/1115.
Instructiunile sunt in alta limba si nu inteleg nimic!!!!
Se pricepe cineva?????
1. cand se blokeaza imprimanta, daca vrei sa scoti fortat o foaie ramasa prinsa in "car" (rotitze) se scoate imprimanta de sub tensiune, adica se opreshte.
2. se deskid toate capacele posibile si care nu implica a se desface suruburi. Adica acolo unde ai voie sa umbli.
poti sa scoti si tonerul, la imprimantele laser, daca vezi ca foaoa este in spatele lui.
3. de foaie se trage de obicei in sensul de mers al foii in imprimanta, pentru a nu distruge rotzile dintzate.
exceptie: atunci cand foaia este sub 50% incarcata.
4. se pune tonerul, se inkid capacele, se repune hartia(buna) in tava, se da drumul la imprimanta.
Spor la treaba.
Cu respect,
Florin
Acum imi apare..."print cartridge cradle is stuck".
Amscos foaia care era blocata dar acum chestia aia (nu stiou cum se numeste) care se misca atunci cand imprima nu se mai misca!!!
sa deduc ca ai o imprimanta cu jet de cerneala ? si chestia aia care se misca are si cartusele puse pe ea, ala e capul de imprimare al imprimantei.
1. scoate de sub tensiune
2. misca putin si cu grija capul imprimantei.. cu mana, vezi daca nu cumva e vreo bucata de hartie prinsa pe acolo, apropos .. ai recuperat toata foaia A4 ?
3. vezi sa fie pusa bine tava si hartia din ea.
Cu respect,
Florin
Multumesc mult. Am reusit sa o fac sa functioneze dan nou. Dar mi-am dat seama ca nu mai am cerneala neagra.
MERSI!!!!!