Ce o fi avand copilul meu?

Ce o fi avand copilul meu? | Autor: alinkav

Link direct la acest mesaj

Am un bebelus de 7 saptamani. Sa va spun ce are.
De cateva zile mananca nu tocmai bine. Papa jumatate de biberon dupa care incepe sa se intinga, sa-l scuipe si da in plans. Ieri, alaltaieri il mai pacaleam cumva si manca aproape tot cu vai si cu chin, dar azi s-a impotrivit de tot. La masa de la ora 9 a mancat doar 100 ml si a inceput sa planga foarte tare(in timp ce manca), l-am lasat in pace. La masa de ora 13 (precizez ca tipa de foame inainte de a-i da biberonul) a mancat 30 ml, intre timp a facut kk, dupa care n-a mai vrut sa mai manance, tot asa tipand. L-am lasat si de data asta,dupa care la 15 min a inceput sa miorlaie ca ii e foame, si eu de fericire m-am dus a-i mai fac o portie, dar el a mancat doar 10 ml si iarasi a inceput sa planga. Dupa care a adormit. Acum la ora 5 s-a trezit e foame si a mancat doar 120 ml si n-a mai vrut mai mult.
Oare ce or avea ? Eu doar maine voi ajunge la pediatru, si v-as ruga sa-mi spuneti si mie daca ati patit si voi macar aproximativ la fel.

alina si bb Alex(7 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Bine ai venit in perioada colicilor.. eu asta cred ca este.

Nu mai masura atat de strict cat mananca... nu-i automat! E si el un omulet cu pofte si dipozitii. Important este sa ia in greutate si sa creasca.

La 7 saptamani 120 de ml... e suuper bine! Mai bine ai grija ca dupa ce mananca sa dea aerul afara.

Vezi ce-ti mai spune si pediatra.

Sanatate si mai relaxeaza-te ( ce usor e sa spui asta acu'' privind in spate..)

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

si un nepotel super
http://community.webshots.com/user/lucaandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pana acum n-a avut colici deloc. Ma gandesc daca ar avea acum plangea si dupa ce manca sau cand sta treaz, dar e mereu foarte cuminte, sta linistit, nu plange. Chiar si acum sta langa mine pe canapea si se "joaca" singur.

alina si bb Alex(7 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si Matei mai face de-alde astea. Incearca sa-l faci sa ragaie (iei o pauza, il tii in sus sau pe burta, depinde cum ragaie al tau mai usor) si apoi sa continuati masa. Am observat asta la Matei, ca se agita cand vrea sa ragaie, si apoi ne continuam masa, altadata nu mai vrea nici dupa ce ragaie . Asta e, eu sunt de principiul ca bb stie cat ii trebuie si nu mananca nici mai mult, nici mai putin.

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gillda spune:

sigur are colici
da-i siropel. incalzeste-i burtica in timpul crizelor
de-acum incepe greul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Alexandra face asa cand vrea sa ragaie. E foarte hulpava si inghite mult aer. Daca se indoaie de mijloc (isi aduce piciorusele spre piept) are colici.
Vezi ce s-a mai discutat de colici (eu ii dau sab si debridat si acum la 2 luni am cam scapat de colici).
Nu mai masura cat mananca ca poate fii descurajant pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Poate nu-i mai place laptele pe care-l bea!Consulta-ti pediatra.La copii asa de mici nu stii niciodata ce are,trebuie sa le incerci pe toate pina ii dai de capat,asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare caci totul va trece.
Sau poate e ud,poate e imbracat altfel si lui nu-i convine sau poate a avut si el o zi mai deprimanta;nu fiecare zi e la fel cind ai un bb mic.

Teodoreiin 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kosmina spune:

si eu tot la colici m-am gandit.bb-ul meu a avut probleme doar cateva zile,dar am scapat de ele cu ceai(baby drink).la noi a avut efect,dar cel mai bine ar fi sa consulti si un medic.
cosmina si raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Noi am avut saptamana trecuta problema asta, am fost la dr. si ne-a zis ca avem herpangita(n-auzisem in viata mea).Cica e cauzata de un virus si face niste basicute in gat care atunci cand se epitelizeaza, se sparg si produc usturime.De aceea la inceput manca bine, de foame, iar dupa ce se satura un pic incepea sa strige ca din gura de sarpe si nu mai puteam sa-i dau un strop.Ne-a dat eferalgan, 3 zile de 3ori/zi-2,5 ml ca sa-i calmeze durerea-usturimea din gat.De la a doua doza deja era mai bine, acum nu mai avem nimic.
Sanatate multa, mai bine sa-l vada un dr., e cel mai avizat sa-si dea cu parerea.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

cred ca pot fi colici dar nu ar strica o vizita la medic

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adoliana spune:

Este foarte posibil sa fie colicii,dar avand in vedere ca mananca la biberon si nu la san, s-ar putea sa fi facut si o ciupercuta in interiorul guritei, de la supt. Copiii alaptati la biberon fac asa ceva in mod frecvent si nu e ceva grav daca se iau masuri. Bebelul meu, alaptat in acelasi fel, a facut aceasta ciupercut pe la 10 saptamani daca imi amintesc eu bine si medicul pediatru mi-a prescris o solutie de badijonaj bucal cu care il curatam in gurita si pe gingii de 2 ori pe zi.Problema s-a rezolvat foarte repede si a reinceput sa manance bine! Succes!

Mergi la inceput