cand se schimba culoarea ochilor la bb

cand se schimba culoarea ochilor la bb | Autor: anca tanasica

Link direct la acest mesaj

La ce varsta se schimba culoarea ochilor la bebei? Unii spun ca pe la 3-4 luni, altii ca dupa ce nu mai suge tatza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Julian avea ochi albastru ca cerul senin pana la 8 luni si dupaia intr-o saptamana i s-au facut caprui inchis. Acuma aste cu ochi caprui bombonelul meu. Nu shtiu daca alaptatul are vreo legatura ca eu am alaptat pana pe la 9 luni si 2 saptamani.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

la denisa culoarea ochilor s-a schimbat cam pe la 4 luni, aprox, dar a fost ceva gradat. sigur ca la inceput avea ochii albastri, ca toti BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Bianca a avut ochii albastrii pana la un an.Am alaptat-o 10 luni si ma gandeam ca asa vor ramane.Dar n-a fost sa fie.Dupa un an treptat, treptat s-au facut verzi, iar acum(3 ani) sunt cand verzi cand caprui.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Maria si-a tot schimbat culoarea (si nuanta) ochilor pana pe la un an. Din cenusii au devenit albastri, iar acum sunt verzi (cu ceva reflexe caprui si albastre).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Copilul meu a avut la nastere ochii caprui inchis spre negru si acum ii are tot asa, nu s-a schimbat culoarea. Si verisoara lui la nastere a avut ochii caprui inchis si nu i s-a schimbat culoarea.
Dar si eu si sora-mea am avut ochii de culoare albastra cand eram micute si s-au schimbat mai tarziu. Acum ii avem amandoua caprui.
Si mai eram si blonde cand eram mici si acum suntem satene.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Monica s-a nascut cu ochii albasti si inca sunt albasti. Practic nu i s-au schmbat deloc, au aceeasi nuanta, doar au devenit mai clari.
Sper ca nu i se mai schimba (are 1 an si 4 luni).

Monica si Sorana

Mergi la inceput