La ce varsta se schimba culoarea ochilor la bebei? Unii spun ca pe la 3-4 luni, altii ca dupa ce nu mai suge tatza.
Julian avea ochi albastru ca cerul senin pana la 8 luni si dupaia intr-o saptamana i s-au facut caprui inchis. Acuma aste cu ochi caprui bombonelul meu. Nu shtiu daca alaptatul are vreo legatura ca eu am alaptat pana pe la 9 luni si 2 saptamani.
Gabbriela & Julian 
la denisa culoarea ochilor s-a schimbat cam pe la 4 luni, aprox, dar a fost ceva gradat. sigur ca la inceput avea ochii albastri, ca toti BB.
Bianca a avut ochii albastrii pana la un an.Am alaptat-o 10 luni si ma gandeam ca asa vor ramane.Dar n-a fost sa fie.Dupa un an treptat, treptat s-au facut verzi, iar acum(3 ani) sunt cand verzi cand caprui.
Margot
Maria si-a tot schimbat culoarea (si nuanta) ochilor pana pe la un an. Din cenusii au devenit albastri, iar acum sunt verzi (cu ceva reflexe caprui si albastre).
Copilul meu a avut la nastere ochii caprui inchis spre negru si acum ii are tot asa, nu s-a schimbat culoarea. Si verisoara lui la nastere a avut ochii caprui inchis si nu i s-a schimbat culoarea.
Dar si eu si sora-mea am avut ochii de culoare albastra cand eram micute si s-au schimbat mai tarziu. Acum ii avem amandoua caprui.
Si mai eram si blonde cand eram mici si acum suntem satene.
gabi
Monica s-a nascut cu ochii albasti si inca sunt albasti. Practic nu i s-au schmbat deloc, au aceeasi nuanta, doar au devenit mai clari.
Sper ca nu i se mai schimba (are 1 an si 4 luni).
Monica si Sorana