Pampers la 2 ani si jumatate!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

multumesc de raspunsuri, tina si roinita!
si eu cred ca protesteaza la ceva, numai ca nu stiu exact la ce. de fapt, gandindu-ma bine, cred ca motivul e ca i-am luat suzeta, destul de recent. culmea e ca nu a reactionat prea rau, apoi incet-incet a uitat de ea (mai zice cand vede la alti bb, dar noroc ca e iarna si nu stam toata ziua afara, la vanat de bb). povestea cu facutul pe ea a aparut la vrea saptamana dupa ce i-am luat suzeta. cred ca a constientizat ca nu o va mai primi inapoi (ca eu tot ii ziceam ba ca :"las' ca-ti cumpara mama maine" ba ca: "nu mai este suzeta...dar nu iti mai trebuie, ca esti fetita mare".).

sper sa ii treaca, oricum, nu refuza, in general olita, numai ca nu prea o mai cere ca inainte. ieri, de ex, a facut pipi pe ea de 2 ori, si cred ca si caca (ca a fost cu bona de dimineata si nu mai stiu sigur) si apoi a facut pipi (cerandu-se ea!!!) la olita de vreo 3-4 ori.deci nu e chiar complet disperata situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcornelia spune:

Fetita mea are 1an si 10 luni si merge la cresa, era prietena cu olita de multa vreme dar nu o prea folosea, acum ii pune mai des si cu un anumit orar la olita si asta le creeaza niste reflexe. Eu nu cred ca ea constientizeaza actul in sine, cert este ca acum daca o punem pe olita si este momentul...VIctorie!. Daca ea nu vrea sa stea pe olita da din capsor ca nu si eu o las in pace. Ma gandesc ca poate daca stateam mai mult sa o urmaresc (mea culpa)ii faceam un program ...dar este timp nu ?
Oricum nu trebuie certati,eu am o prietena a carei fetita nu face kk decat in scutec (a lasat-o in pantalonasi si a certat-o) si daca n-are scutec sta asa si 2 zile. Succes!

Mergi la inceput