Cred si eu ca este o problema hormonala. Fii sigura ca te iubeste si mai mult acum cand stie ca vei aduce pe lume o mica minune. Nu-tio incarca minte cu prostii si nu uita sa fii si tu draguta cu el pentru ca de multe ori atunci cand suntem geloase uitam sa ne mai purtam frumos. Si eu am patit asta. Visam ceva si imi transpuneam toate sentimentele negative in voata de zi cu cu zi.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
roberta parerea mea de doctor e ca unele femei care ramin gravide intr-un fel se schimba unele devin geloase si au niste fantezii duse peste limita pina cind barbatul poa sa-si ia campii....esti mult mai calma sau mai nervoasa....un cuplu era ca si voi aveau oricum niste meserii bune....ea a inceput sa fie super geloasa credea cu fiecare femeie care sta de vb pt afaceri e amanta omul a indurat luni pina cind a parasit-o....ea a venit la cabinet pt ajutor....am propus sa facem o intilnire ea cu el...cu greu sau reintilnit le-am propus sa spun fata in fata totul pe fata....sau ajuns intr-o mare tensiune ....la sfirsit si-au dat seama ca-s de tot circul...ca totul a fost fara sens...akuma ea a nascut al doilea copil....si mai vine sa discutam...si totul e okay....Sper sa tragi singura concluzia si sa-ti revizuiezi modul de comportare si gindire...incearca sa te calmezi nu-ti baga in kap singura aiurea..deoarece dupa un timp ai sa incepi sa crezi ca e real.Fa difereanta intre REALITATE si IREALITATE