Cat caca la 1,7 ani?

Cat caca la 1,7 ani? | Autor: franqois

Link direct la acest mesaj

Cat caca e normal sa faca un baietel de 1 an si sapte luni? De 3-4 ori pe zi e mult? E motiv de ingrijorare?

Numai bine, pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Fetita mea are un an si jumatate si face o data pe zi sau, uneori, o data la doua zile. De trei-patru ori pe zi mi se pare cam mult, dar n-as putea spune daca e sau nu motiv de ingrijorare. Conteaza foarte mult si aspectul... adica daca are diaree... Si, de asemenea, are mare importanta daca baietelul ia normal in greutate, daca se simte bine, daca se joaca la fel ca cei de varsta lui. Cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul pediatru care are grija de baietel. Eu asa as proceda.

Multa sanatate copilasului,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cred ca e cum a zis si Manuela, important este nu cantitatea ci cum arata, si daca copilul este vioi, sanatos si ia bine in greutate. Piticul meu are 1,5 luni si face cam de doua ori pe zi, cateodata de 3 ori sau cateodata o data.
Sanatate multa!!

Catalina+Andrei(1 si ~5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna franqois,
Cand fetita mea mananca mult face chiar si de 3 ori pe zi kk.Are tranzitul mai accelerat.
July si bb.Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Al meu face doar o data pe zi, dar cand mananca sau bea mai mult face si de 2 - 3 ori.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

poate fi perfect normal (mai ales daca mananca mult si are un metabolism activ) sau poate fi giardia, chiar daca scaunele nu sunt diareice. eu am patit-o cu fiica-mea, nu avea nici un alt simptom decat lipsa de pofta de mancare (eu am pus-o pe seama mofturilor initial)si scaune dese)3-4 pe zi)- si am descoperit ca avea giardia. oricum, daca nu are nici un alt simptom care ar putea sa iti dea de banuit, cred ca nu e nici un motiv de ingrijorare si totul e absolut normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si Bogdan (1 an si 11 luni) face kk de cate trei ori pe zi uneori. In medie, odata pe saptamana ne tranteste kk de trei ori, cate putin deodata. Dar de regula odata sau de doua ori pe zi, uneori mai si sare peste cate o zi, in functie de ce a papat.
Asa spun si eu, ca aspectul este mai important. Dc. e lichid, e diaree, daca nu, e OK.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Revin sa va spun ca nu e lichid deci nu are diaree dar nici tare. Cineva mi-a zis ca trebuie sa fie ca la adult, adica scuzati expresia in forma de carnat. Giardia i-am facut dar nu i-a iesit nimic. O sa-i repet acum dar ii fac o analiza mai speciala, adica sa vad daca are anticorpi Giardia, asta insemnand ca are. Si se face o singura data si e sigur rezultatul. In rest este normal, numai ca mie parca mi se pare ca e cam palid si arata obosit tot timpul. Cred ca totusi are ceva ca el nu a facut deloc macar de 2 ori pe zi, o data nici atat. Cam asta ar fi. Multumesc mult pentru raspunsuri.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu trebuie sa fie ca la adult. Ca mustarul e Ok. Eu nu cred ca are nimic dc. creste bine si papa. Mai fa-i totusi analize.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

A mea face ca un piure mai consistent.
Va pupam,July si bb.Teodora Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

daca e palid, obosit si face kk des( si nu era asa inainte), sunt toate simptome de giardia! dar cel mai important aspect e apetitul: mananca bine sau e mofturos?

Mergi la inceput