Albumul gravidelor frumoase este live!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Iote,na ca am fost pusa si la loc de "cinste"...he,he,he Mirela vad ca nu ai glumit,
mii de multumiri si multi tuturor burticoaselor!
Sunteti niste frumoase!
Ahhh,ce dor ma apuca....ce poate fi mai frumos pe lume
decit o burtica plina de viata ?

Corina & Darian
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si eu vreau sa ma alatur cu multumiri pentru aceasta frumoasa idee!!!
Ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa ne amintim...cum a fost!!! Asta pentru mamicile care nu mai au burtica! Sinteti toate foarte frumoase!

Theodora, Alexandros, Yannis
AN NOU FERICIT!
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Fetelor, sunteti frumoase foc!!!
Copiii vostri au cu cine se mandri!!!
Pupici tuturor... artistelor!!!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cat dureaza pana se pun pozele in album?le-am trimis de cateva zile si tot astept sa le vad...:)))

nu vreau sa fiu pisaloaga,dar mi-e drag sa ma uit la ele,caci nu-mi vine sa cred ca am trecut printr-o sarcina!

pupici.
alexandrele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by amik

cat dureaza pana se pun pozele in album?le-am trimis de cateva zile si tot astept sa le vad...:)))

nu vreau sa fiu pisaloaga,dar mi-e drag sa ma uit la ele,caci nu-mi vine sa cred ca am trecut printr-o sarcina!

pupici.
alexandrele...

Draguta de tine ! Sigur esti cea mai frumoasa .... asta pt. ca eu nu concurez !
Fara gluma, Theodora e superba ! Bravo tie mamica de 2 baieti !
Asa cum era T, in camasa de spital, super umflata, mie mi s-a parut o gravida ....f. curajoasa si de aceea f. frumoasa!

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

[/quote]
Draguta de tine ! Sigur esti cea mai frumoasa .... asta pt. ca eu nu concurez !
Fara gluma, Theodora e superba ! Bravo tie mamica de 2 baieti !
Asa cum era T, in camasa de spital, super umflata, mie mi s-a parut o gravida ....f. curajoasa si de aceea f. frumoasa!

L
[/quote]
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Eram,intr-adevar...foarte gravida...foarte umflata...si foarte curajoasa! Frumoasa,incercam! Asa umflata,nu ma recunosteam!

Theodora,o mamica fericita si Alexandros, Yannis gemenii mei minunati!
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moosy spune:

Supeeeeeeeeeeer pozele....trimit si eu ...ca si eu am avut o burtica cat o lume cu un bebe de 3 kg si juma' in ea

Anca si Michael

www.barabas-andreea.ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sunteti superbe, pe bune!! am sa incerc sa trimit si eu...dar n-am scanner....am una pe munte, cu burtica de 8 luni!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Am aparut si eu in album si scriu acum pentru ca vreau sa fac o precizare:
denumirea de "bussines woman" nu mi-am atribuit-o eu si nici nu cred ca mi se potriveste, dar m-a flatat putin.
Numai bine si sanatate,

Elena si puiu mic, 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Albumul are cele mai frumoase , mai expresive si mai pline de simboluri fotografii pe care le-am văzut vreodată..Toate sunt absolut superbe si cu sigurantză unice,nici un fotomodel nu ar fi reusit să emane atat de multă frumusetze, atat de multă strălucire, atat de multă esentză a feminitătzii.Cred că am privit iar si iar si iar fotografiile de-mi făceau ochisorii ca beculetzele si de fiecare dată cand priveam simtzeam aceeasi emotzie, aceeasi admiratzie si poate si un pic de invidie....Felicitări acestei idei de a alcătui albumul!!!

Mergi la inceput