Exista fani ai motoarelor cu 2 roti?
Eu recunosc sotul m-a virusat, si fiindca el a alergat in cursele de 750 cc-superbike acu cativa, mai multi ani...hehe...am devenit si eu fan, noi avem o suzuki gsxr si cand aveam ceva timp ne suiam pe motor si la plimbare...
De-abia astept sa inceapa din nou cursele, desi anul trecut am fost de partea lui Sete Gibernau, anul asta voi fi de partea lui Nicky Hayden...recunosc ma uit mai mult la cursele de GP, sotul fiind fan 750 cc, in special Hodgson.
Exista fani ai motoarelor pe-aici? Just ask.
Lena
Raspunsuri
Podeanu spune:
L-a lovit anul asta si pe sotul meu...a urmat scoala, a luat carnetul,si-a luat o Honda CBR (parca)si a mers de 20 ori cu ea toata vara.A luat o amenda de vreo $240 si vreo 4 puncte ...si cam atit.Lui ii place dar nu prea-l ajuta clima de aici.
Pe mine de abia anul asta ma poate plimba,asa ca iti spun la vara cum mi s-a parut.
Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu
diana904 spune:
da..sotzu meu..si el are o Honda, da' mai multe nu stiu despre ea..decit ca imi e o frica teribila cind ma ia la plimbare
anca tanasica spune:
si noi suntem fani ai motocicletelor. suntem inscrisi intr-un club
www.silverpistons.ro
louisea spune:
Hop si eu.
Prietenul meu e inebunit dupa motociclete Harley-Davison. A avut 2 insa a vandut-o pe una din cauza taxelor f. mari(pe an) aici in Dk.
E inscris in clubul Harley-Davison Danemarca.
E tare mandru de motocicleta lui careia i-a adus niste imbunatatiri proprii si originale..
angi_gemeni spune:
Cand l-am cunoscut pe sotul meu, nu avea masina, ci motocicleta!!! M-am suit pe motocicleta si mi-a placut teribil!!!
Apoi si-a luat masina, dar si o motocicleta noua, Suzuki(dar nu ma intrebati de care ca nu stiu sa va zic... doar daca ma uit prin acte!!!). Am facut un scandal monstru cand si-a luat motocicleta, pentru ca a costat foarte mult, eu incepusem sa am niste probleme cu spatele si nu trebuia sa stau in curent, dar daca tot o luase, hai, s-o folosim!!! Si nu ascund faptul ca-mi place. In vara, cand mergeam la plaja doar noi doi, fara copii, mergeam cu motocicleta. Mie, vara, nu-mi place casca!!! Dar trebuie s-o pun, nu?
Oricum, sotul meu e innebunit dupa motoare... Isi cumpara reviste, sta ore-n sir pe internet pe site-uri cu motociclete...
Cam atat...
Angi si gemenii
lena spune:
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Cand l-am cunoscut pe sotul meu, nu avea masina, ci motocicleta!!! M-am suit pe motocicleta si mi-a placut teribil!!!
Apoi si-a luat masina, dar si o motocicleta noua, Suzuki(dar nu ma intrebati de care ca nu stiu sa va zic... doar daca ma uit prin acte!!!). Am facut un scandal monstru cand si-a luat motocicleta, pentru ca a costat foarte mult, eu incepusem sa am niste probleme cu spatele si nu trebuia sa stau in curent, dar daca tot o luase, hai, s-o folosim!!! Si nu ascund faptul ca-mi place. In vara, cand mergeam la plaja doar noi doi, fara copii, mergeam cu motocicleta. Mie, vara, nu-mi place casca!!! Dar trebuie s-o pun, nu?
Oricum, sotul meu e innebunit dupa motoare... Isi cumpara reviste, sta ore-n sir pe internet pe site-uri cu motociclete...
Cam atat...
Angi si gemenii
Angi trebuie sa o pui neaparat, stiu asta de la al meu care imi spune adesea ca cei care nu o fac sunt inconstienti pentru ca impactul cu solul e ceva cu care nu glumesti.
Fetelor ma bucur sa vad ca nu sunt singura si ca si pe voi "v-au virusat" ai vostri cu "motoarele".
Lena
angi_gemeni spune:
quote:
Originally posted by lena
Angi trebuie sa o pui neaparat, stiu asta de la al meu care imi spune adesea ca cei care nu o fac sunt inconstienti pentru ca impactul cu solul e ceva cu care nu glumesti.
Fetelor ma bucur sa vad ca nu sunt singura si ca si pe voi "v-au virusat" ai vostri cu "motoarele".
Lena
Imi pun casca, pentru ca nu am de ales, insa vara ma enerveaza la culme!!! Insa, la drept vorbind, mai toti se gandesc la amenzi si mai putin la pericole. Adevarul e ca mie tare periculoasa mi se pare motocicleta. Sotul meu a mers cu motocicleta pe distante lungi, insa nu m-as incumeta sa merg pe un drum mai lung, ceva de genul: Constanta-Mangalia!!!
Angi si gemenii
Lorelai182003 spune:
Si noi suntem imatimiti ai motoarelor pe 2 rotzi! Io si sotu avem fo 3 Simsonuri(suntem mai saracuti, deh!) pi care le-am prsonalizat. Da sincer numa unu merge bine. Noua ne plac f f f mult motoarele clasice da cum nu avem bani de Harleyosu facem si noi ce putem! Si sa stiti ca arata foarte bine asa proaspat voupsita si nichelata!
Faza cool e ca de acolo de unde e el(Slobozia) toti prietanii lui au motoare shi cand ne strangem toti bagam vecinii in sperietzi!Deh, asa sunt rockerii astia!!!
Lorelai