Stiu ca par nebuna si de legat dar am aici un francez care se tine de capul meu sa-i gasesc o rominca (asa ca mine zice el!!!)celibatara care are intre 30 si 40 de ani cu un copil de preferat baetel (el are o fetita!!! dar e divortat))restul de amanunte pe personala ca sa nu suparam prea mult adminii ca am postat mesajul aici ,am facut-o insa pt ca treaba e "URGENTA"(adica nu mai scap de el,ca de paduchi)am uitat sa spun el are 55 de ani,pupici si pe curind,

Aura&Luca,22 luni
ufffffff, Aura!Nu-i si el mai tinerel!!!!!!!!Ca in rest, indeplineam toate conditiile,inclusiv de tara!!!!!
Asa este mai Carmen ,nu prea mai este tinerel dar nu arata rau de loc insa !!!!!!!!

Aura&Luca,22 luni
hehehe.. m as pune si eu pe lista, dar din pacate am fetita, si unde mai pui ca nu cunosc boaba franceza .... Ghinion de nesansa!!!!!![]()
![]()
![]()
Serios??????Pai, vrem detalii.........Nu se stie niciodata?!Nici eu nu sint f tinerica, am 36, dar ma gindesc ca are mama 55, din cauza asta m-am cam speriat!
Dar de ce vrea o mamica musai cu un baietel, vrea s-o logodeasca si pe fetita lui? ![]()
Hihi, Aura, el tie iti face curte, cred... 
Otilia&LaAdelita
Aurelia, tine-ne la curent
si invita-ne, daca va fi cazul, nu ne lasa asa, cu ochii in soare ![]()
Daca in poza de la despre copii este baietelul tau cu fetita lui, treaba este ca si rezolvata ![]()
Mai da-ne un amanunt: francezul stie romana sau romanca e musai sa stie franceza ? (asta daca tu nu ai rezolvat nimic intre timp...)