Bun gasit tuturor!
De ceva vreme ma supara o masea si nu stiu ce sa fac:ma duc sau nu la dentist?Eu inca alaptez si nu stiu daca o lucrare dentara imi afecteaza lactatia.Ati trecut prin asa ceva?Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc !
Sanatate si numai bine!
Nina&Alex
Eu alaptez de mai bine de un an si jumatate si am fost la dentist fara probleme. Mi-am facut tot ce aveam de facut (dupa nastere am avut citeva probleme
...) si acum am o dantura perfecta! ![]()
Singura chestie este ca nu-mi facea anestezie, decit foarte putin, cind era nevoie (el zicea citeva picaturi), asta-i tot!
Sfatul meu este sa te duci neintirziat la dentist, nu afecteaza lactatia in nici un fel si daca mai astepti mult o sa pierzi maseaua!
Otilia&LaAdelita
Si eu mi-am plombat o masea dar fara anestezie si totul a fost OK! Depinde ce presupune lucrarea... eu zic sa intrebi chiar stomatologul, el este cel mai in masura sa-ti raspunda in functie de ce trebuie sa-ti faca.
O zi buna!
Cristina
Nu are absolut nici o legatura. Doar daca va fi vorba de o anestezie, ar fi bine sa-i specifici medicului stomatolog ca tu inca mai alaptezi. In rest chiar este indicat sa-ti rezolvi problemele stomatologice, caci o infectie este mai periculoasa pentru copilul alaptat la san decat o lucrare dentara.
Denisa si copilul Alecu
Nu are absolut nici o legatura nici cu anestezia!
Potzi sa-tzi faci tratamentul stomatologicshi cu anestezie fara a afecta lactatzia!
Corinna, Andreas, Alexandru shi fasolicu mic http://www.rhp.ro/Andreasn/
Merci fetelor!M-am linistit...ma duc la dentist,nu mai stau!Nu ma doare foarte tare,doar din cind in cind,dar mai bine ma duc din timp.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Nina&Alex