bicicleta de camera

bicicleta de camera | Autor: ana_gabriela

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Tocmai mi-am cumparat bicicleta de camera. Credeam ca o sa stau toata ziua pe ea, dar mai mult de 20 min nu rezist. Foloseste cineva bicicleta? Cat ar trebuie sa exersez pe zi ca sa obtin rezultate(as vrea sa slabesc vreo 5 kg)
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Am citit ca abea dupa 20 de min. incep sa se arda grasimile.Asa ca ar trebui sa faci macar 45 min sau o ora.Eu asa am facut si s-au vazut rezultatele, nu neaparat pe cantar ci pe corpul meu.Dar iti trebuie multa rabdare.Rezultatele nu apar peste noapte.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Daca bicicleta are mai multe viteze schimba pe o viteza mai mica, o sa obosesti mai greu dar in felul asta o sa reusesti sa pedalezi mai mult timp, chiar si o ora. Succes! 5 kg se duc repede-repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si eu am bicicleta de camera si ma apropii cam de 2-3 ori pe saptamana de ea, ca sa... sterg praful
da ma rog, citeam ca pana in 25 minute pe zi este pt intretzinere, abia dupa aia se ard grasimile. la a mea sunt scrise si caloriile care se consuma, si pulsul, si km parcursi... da... poate ca odata o sa ma harnicesc sa ma urc pe bicicleta. Mult succes!

Un an nou fericit si sanatos tuturor!

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_gabriela spune:

multumesc de raspunsuri
ma gandeam eu ca macar 30 minute
sper ca in scurt timp sa ajung la performante mai bune
va tin la curent cu rezultatele
merci
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Ce tip de bicicleta ti-ai cumparat si de unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

si eu sunt ca Lorelei...ma apropii de ea ca sa sterg praful...
chesti cu bicla e ca e si foarte buna pentru inima, de slabit trebuie sa te ajuti si de regim.

bafta multa, Lena si Freya

http://community.webshots.com/user/poolbeertje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am perioade si perioade: cind ma apuca harnicia bag la greu bicicleta, pentru ca intre 2 astfel de perioade sa o folosesc pe post de umeras de haine...

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Gabi,trebuie sa poti sa canti in timp ce pedalezi,adica sa nu fie foarte greu pt. tine.Incepi cu o juma de ora si apoi maresti si timpul si greutatea (se regleaza )si viteza.Da rezultate,o sa vezi!Daca este bicicleta cu care poti face ex. si pt brate,dai bataie...o sa transpiri de mama focului.Eu faceam ex. pe o muzica ritmata si uitandu-ma la tv.Uiti ce faci:)
Succes!!

iuliana16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu stiu de la un instructor de fitnes ca abia dupa 6 km incep arderile,si acesti 6 km ,daca pedalezi lejer ii faci cam in 15 minute si chiar in 10 minute. eu ,de exemplu,am ajuns sa fac si cate 20 km,si cand ma dau jos de pe bicicleta,simt cum imi lucreaza muschi,simt furnicaturi .in cateva saptamani ai sa vezi rezultate fff frumoase,dar nu te speria daca la kg nu o sa fie diferente f mari.in primul rand ti se va modifica masa musculara,iar muschii atarna greu la cantar.
SPOR LA TREABA!
ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetitzele!!

eu as vrea sa va intreb ptr niste picioare cam grosute (si-n rest sunt slaba rau , adica in sus) cam cit sa lucrez la bicicleta ?! si pe efort mare sau mic?vreau sa va povestesc ca eu la sala de fitness incepeam mereu cu cite 10 minute de bicicleta la efort mare , dar picioarele la fel mi-au ramas, si-n plus coboram pe trei carari de pe bicicleta...

Mergi la inceput