La varsta lui bebicul nostru are mereu nevoie de cateceva. Nu apucam sa mergem la cumparaturi decat rar, cand vine vreun bunic sa stea cu el si atunci cateva ore. Eu nu stiu decat cateva magazine cu gama larga de produse pentru bebici, si alea foarte scumpe. Voi pe unde mergeti?
Moka si Mokutza (11 sapt)
In Magazinul Obor gasesti multe hainute de copii si mai scumpe si mai ieftine. Eu mai cumpar hainute de la magazinele Piciul, din carrefour, din cora la un pret destul de rezonabil.Daca vrei ceva ieftin mergi la magazinele din piata (Obor, Rahova). Pe langa chinezisme si turcisme gasesti si lucrusoare de calitate si ieftine. Eu cand am timp de "colindat" merg prin piata!
Spor la cumparaturi!
magazinele HAPPY BABY sunt bine aprovizionate si cu hainute mai ieftine ( si bune calitativ) si mai scumpe.
e unul pe Bd. Dacia , intre Piata Galati si intersectia cu Mosilor si mai este unul pe Bd Socului la intersectia Diham.
SIMONA
Eu am descoperit de curand 3 magazine la piata vitan, in apropiere de mall, la etaj. sunt lucrusoare frumoase si nu ft. scumpe. de asemenea, se mai gasesc si in "Sir" in Militari, depinde in ce zona stai!
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
Eu hainutze ii cumpar de la "Z". In Unirea tot etajul trei este acum pentru bb..hainutze, jucarii, tot ce vrei..si sint o gramanda de magazine, sigur gasesti ce iti trebuie. Iar alt magazin super aprovizionat este cel de care ti-a spus si Simona, Happy Baby.
carmen