FANI DE MASINI ACCESORIZATE!!!

FANI DE MASINI ACCESORIZATE!!! | Autor: oana cretu

Link direct la acest mesaj

Bai,fratilor, prietenul meu e innebunit dupa masini tuning. Nu stiu in Romania cum se traduce acest termen ca nu am apucat asa ceva cand eram in tara. Este vorba de masina normala pe care pui bari, eleron, genti, boxe puternice, statie, neoane...Si din masina normala zi de zi el adauga ceva la ea. Si ar vrea si el sa isi faca prieteni care au masini si sunt innebuniti, ca el, dupa asa ceva. Daca e cineva pe aici dati-mi un semn sa-i spun. Daca nu, va rog spuneti-mi un site romanesc sa vorbeasca si el cu altii ca mereu imi zice ca ar vrea si el sa vb cu alti baieti de tuning...Are si el o dambla in care i se duc banii, timpul liber...Va pup!

oana-cannes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Sotul meu iubeste masinile.Insa nu ii pune lumini.A avut odata la genti,dar asa le cumparase din USA.El le are cu sisteme de navigatie,dvd-uri,boxe(zici ca-i disco in masina),low down si multe altele.Si nu tine o masina mai mult de vreo 6 luni.
Dupa ce imi face capul calendar in tot timpul asta cu ce faine achizitii a facut,cind imi este lumea mai draga,poc ,o schimba
Si apoi incepe de la capat(distractia)Deci pe afara nu-i place sa o incarce,numai geamuri fumurii si cel mai performant echipament audio-video bla bla blaaaaaaa
Sa ne traiasca
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sotul tau nu intra? A zis George ( prietenul meu ) sa iti transmit ca el prefera sa schimbe mai mult la exterior. Dar, adaug eu, si el ar schimba la an masina daca ar avea buzunarul mai mare si si-ar lua alta sa o faca...Am crezut ca nu raspunde nimeni. Intreaba-l pe sot daca stie vreo adresa de accesorii tuning mai speciala, nu orice. Te pup!

oana-cannes

Mergi la inceput

Draga Oana,sotul meu a intrebat,ce masina conduce sotul tau acum.Cred ca depinde si de modelul masinii.Asta fiind munca lui banuiesc ca stie.Poti sa-mi scrii si in pm.
Pupici.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Conduce un Renault Clio ( primul ). Al meu ma intreaba de al tau ce conduce. Ma bucur ca vb prin noi. Sotul tau e japonez? Te pup

oana-cannes

Mergi la inceput

Sotul meu conduce acum BMW 740i(sedan).
In ceea ce priveste Renault,nu este printre favoritele japonezilor deci si la capitolul tuning nu cred ca se gasesc aici.Deci cu alte cuvinte nu stie despre accesorii pt renault.Imi pare rau
Totusi imi zice sa-i zici sa caute pe net(desi eu cred ca a facut-o deja),cica imposibil sa nu gaseasca ceva deosebit.
Nu cred ca am fost foarte coerenta,nu stiu ce am ,azi e una din zilele in care nu pot formula o propozitie.
Sotul meu nu e japonez.
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Daca are Renault, poate sa intre si pe forum la http://forum.reno.ro/

Mergi la inceput