KK mucus

KK mucus | Autor: marioara78

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor am o problema.
Am o fetita de 10 luni. De vreo 5 luni am observat ca are pb cu scaunul: face cu mucus. A facut tratament cu ciprinol-antibiotic, regim alimentar si totusi mai face inca diaree si scaun cu mucus in fiecare zi. Dupa mancarea de regim (mucilagiu, morcov etc) face scaun mai tare, adica bun, dar pe parcursul zilei, face inca de vreo doua ori si atunci iese cu mucus si mai verzui si moale.
Chestia asta a inceput totusi mai repede: la 2 luni, de fapt, in urma unui tratament de raceala in care am folosit clacid, antibiotic.
In urma tratamentului cu ciprinol i-a trecut si eczema pe care o avea la putuca.
Poate cineva sa ma ajute?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Lasa sa treaca 2-3 saptamani de la ultimul tratament cu antibiotice si du-te si fa coprocultura in doua laboratoare simultan. Cu antibiograma cu tot. Cu rezultatele mergi la pediatru.

Pana atunci intreaba p[ediatrul daca poti sa-i dai bebeului Ecoflorina ( pentru refacerea florei intestinale ( cam scumpa da merita ). Dupa ce-si revine un pic da-i iaurt facut in casa. Enzimele din iaurt refac flora intestinala.

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu am citit pe undeva, ca mucusul din kk inseamna intestinul iritat, iar netratata, aceasta treaba poate devenii periculoasa. Nu vreau sa te sperii, dar e mai bine sa previi decat sa vindeci. Cauzele pot fi multiple; de la o intoleranta la lactoza, pana la giardia sau alti paraziti. daca coprocultura si parazitologicul, pe care te sfatuiesc sa le faci cat mai curand, ies bine, atunci s-ar putea sa aiba intoleranta la lactoza, ceea ce cred eu ca ar avea, din tot ce ai scris tu. Iar in acest caz trebuie sa-i dai lapte hipoalergic.
Sa ne tii la curent cu ce mai face bebita.
Multa sanatate!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Buna! Mie pediatra mi-a spus ca mucus in kk sunt de fapt secretii nazale al copilului care pt. ca nu-si poate sufla nasucul (chiar daca noi il curatam) , ele ajung in kk. Daca nu-s rosiatice sau de o culoare care sa denote o suferinta a intestinului, nu ai de ce sa te sperii.

orzu

Mergi la inceput