La unii bb are efect Nurofenul, la altii Panadolul(sub diferitele denumiri comerciale) in perioada eruptiei dintilor. De obicei se prescriu in doze adecvate virstei(fiecare producator are inscrisa pe eticheta doza/priza/zi), in general de 3 ori pe zi, mai ales seara inainte de culcare, caci se stie ca durerea de dinti incepe la culcare
, sau de 4 ori pe zi dar in cazul asta intreaba pediatrul, care va sti sa te indrume.
da asa e dodo,dar desi ii dau mult sub doza inscrisa ca fiind maxima am o strangere de inima sa nu fie prea mult.mami stressata ce sunt.
multumesc Raluca , o sa incerc.stii vreun dr homeopat bun in Cluj ?ca eu am stiu dar nu-i mai dau de urma de cand si-a mutat cabinetul.pupici Ilincai de la Thea.
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Atunci nu-ti face probleme, daca nu i-ai dat prea mult pe zi, dealtfel durerea nu tine intotdeauna pina ii ies toti dintii, s-ar putea ca, dupa ce ies primiii 2-3, la restul sa nu mai fie nevoie de analgezice. La al meu i-am dat de 5-6 ori numai pt. toata perioada aparitiei dintilor dar asta nu e o regula. In orice caz, doza de dinainte de culcare este binevenita, ii asigura un somn linistit.