Copil in clasa a doua

Copil in clasa a doua | Autor: rici35

Link direct la acest mesaj

Hallo,

cine dintre voi are copil in clasa a doua, sau este invatatoare la clasa a doua?

As vrea sa discutam referitor la teme.

Cu drag

Rici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu am fetita in clasa a doua, dar probabil ca sunt destule diferente intre scoala din Germania si cea din Romania. Daca te pot ajuta cu ceva, poti sa ma intrebi.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

initial postat de micaels[/i]

Baietelul nostru are 7 ani si 9 luni si este in clasa a II-a acum.
Pentru noi, clasa a I-a si inceputul clasei a II-a au fost un cosmar in ceea ce priveste temele. Certuri, rugaminti, santaj, nervi, lacrimi multe si dintr-o parte si din alta...fara rezultat. Ajunsesem si eu si el sa avem oroare de momentul lectiilor si, credeti-ma, nici o clipa nu mi-am inchipuit ca ar putea fi atat de greu. In clasa a I-a si prima luna din clasa a II-a am stat eu cu el, insa am fost nevoita sa ma intorc la serviciu si a trebuit sa gasim o solutie. Stiind cat de greu ma intelegeam eu cu el la teme, m-am ingrozit numai la gandul ca prima bona pe care o voi gasi va fugi dupa maxim o luna-doua. M-am apucat de cautat si am gasit un fel de semi-internat particular unde baietelul meu sta dupa ore, pana la ora 18.00, si isi face acolo temele, sub supravegherea unei invatatoare. Nu va pot spune cat de mare mi-a fost bucuria cand am constatat ca baietelul meu isi face temele cu placere. Mamicile care trec sau au trecut prin asta, stiu ce zic. Parca mi-am recapatat copilul...nu stiu sa va spun exact ce simt, insa lucrurile s-au schimbat extraordinar de mult: nu ma mai vede in postura de mama ce rea care il pune la lectii si, cred, prietenia si apropierea dintre noi doi (ma refer la mine si baietelul meu) au revenit pe calea cea buna. Aveam senzatia ca ma vede aproape ca pe doamna invatatoare (pe care din pacate nu o iubea), nu ca pe mamica lui. Am suferit amandoi foarte mult din aceasta cauza. Doamne, ce bine ca a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Hallo,

As vrea sa stiu cit de departe au ajuns copii vostrii cu scoala, ce anume au tema si de astea.

Aveti cumva un foto digital, asa am putea cel mai usor sa schimbam subiectele.

Cu drag

Rici

Mergi la inceput