Mie mi l-a recomandat cumatra mea... si apoi chiar doctorul care a avut grija de sarcina mea -D-zeu sa-i dea sanatate- si apoi a devenit pentru mine si pentru sotul meu o sursa de informatii valoroasa... In plus aici am gasit prieteni. Si OAMENI.
Multumesc DC
Carmen si Alex.
Eu cautam pe google ceva despre emigrare si asa am ajuns in aceasta familie super tare.Ma bucur ca existati!
Cosmina&Bogdanel
mina
dintr o "greseala"... cautam pe google informatii despre un sirop de tuse... am ajuns la un moment dat aici.. ceea ce mi a atras atentia au fost niste articole despre sterilitate... am o colega cu asemenea probleme, si aici am ramas, descoperind si alte subiecte interesante...
din ziua respectiva am uitat de alte chat uri..
Era în toamna lui 2001 cred. Nascusem, revenisem la birou dupa vreo 5 luni si jumatate de stat cu bebe acasa, si în primele zile de serv. mi-a aratat o colega într-o revista (nu mai shtiu care), undeva, într-un colt, o referire la acest site. Intrat, vazut, placut...cu bune si rele....si aici am ramas..
Pup!
Monica
L-am descoperit anul trecut cautand metode de integrare al copiilor in gradinite.De atunci va urmaresc tot timpul.
Eu am descoperit site-ul la 2 ani de la nasterea bb-ului in timp ce ma plictiseam la servici.Un timp am fost mai activa deoarece nu prea aveam ce face si urmaream cu interes evolutia comunitatii, dar acum lucrez cate 10 ore pe zi si am cam ramas in urma cu ultimile noutati.
Pupici la mamici si bebici !

Piskotel si Ruxybel