Stimate Silviu R. sau ma rog....desi am mai avut discutia aceasta vis a vis de reclama desfasurata in cadrul www.desprecopii.com, am crezut la momentul respectiv ca s-a inteles faptul ca promovarea comerciala fara acordul proprietarului reprezinta un abuz si in acelasi timp un furt.
Personal apreciez cunostintele sau mai degraba abilitatea de exprimare dar in acelasi timp la modul cel mai serios posibil transmit un ultim avertisment pentru incalcarea dreptului de proprietate privata, utilizarea fara acordul proprietarului a spatiului pus la dispozitie, incalcarea flagranta a regulamentului de utlizare a acestui site. In consecinta conform prevederilor regulamentului mai sus mentionat cu acest ultim avertisment va anuntam ca va punem sub observatie indiferent de numele de user pe care il veti utiliza urmand sa aplicam sanctiunile pe care le cunoasteti.
Marius (www.desprecopii.com)
Stimate Marius, am citit regulamentul forumului si trebuie sa recunosc ca aveti dreptate. Ractia dvs. este indreptatita. Cei care doresc eventuale informatii suplimentare ma pot contacta direct sau pe mesageria privata.
Numai bine,
Silviu R.