merge in premergator
Alex are 9 luni si o saptamana. de pe la 7 luni l-am pus in premergator desi cam cu strangere de inima ca nu eram de acord cu el. acum merge in premergator in toate pozitiile si cu fata si cu spatele, si in lateral, se intoarce cand e chemat. daca e in premergator merge de multe ori drept si foarte bine fara sa fie sustinut de el. problema e cand il tin de manute ca sa mearga. parca nu mai stie, isi impleticeste picioarele de parca nu ar mai fi acelasi copil. voua vi s-a intamplat la fel? ce sa fac pentru ca nu pot sa merg o zi aplecata pe langa el asa cat ar vrea el si-l mai pun si in premergator.
Adina si dragalasii ei
Raspunsuri
Theodora spune:
Cind au implinit gemenii 9 luni am primit si eu un premergator!
Eu nu am fost contra,era doar chestie financiara,cind ai doi copii de aceeasi virsta,alte lucruri par si sint mult mai importante,sigur sinteti de acord! Ba chiar eram trista ca nu pot cumpara,cel putin unul! O prietena,parca citindu-mi gindul,ne-a facut unul cadou!
Au fost super incintati,si pentru o asa mica virsta,foarte rabdatori sa le vina rindul,ei jucindu-se mereu impreuna,au invatat sa imparteasca jucariile! Unul era in premergator si celalalt impingea. Odata s-au invirtit asa de mult,ca au ametit si Yannis a vomitat,dupa care l-a apucat risul!
Scuza-ma.stiu ca nu e asta raspunsul la intrebarea ta,dar m-a luat valul! Ai mei au mers singuri la 14 luni si nu cred ca premergatorul e o problema! Pe cei mai multi copii,cred ca-i ajuta!
Theodora,
Alexandros,
Yannis
AN NOU FERICIT! 
htpp://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+2&mid=188&cid=3737
sorana spune:
Monica a stat in premergator doar pana la 7 luni 1/2.
Noroc ca stie copilul ce-i mai bine pt. ea ![]()
Urla ca din gura de sarpe cand vroiam s-o pun in premergator. Si ca atare am fost obligata sa o tin de mana.
Dar am scapat destul de repede - la 9 luni 1/2 mergea singurica ....
Parerea mea este sa il scoti din din premergator, desi este chinuitor pentru tine.
Premergatorul este bun doar pentru copii mititei, nu cred ca trebuie tinuti mult in premergator.
Monica si Sorana
Luizax spune:
Cand il scoti din premergator nu poatre sa mearga pt. ca e mikutz mai :))))). Alex a stat in premergator dupe la 6 luni si a mers singur la 13 luni.
Luizax - karkotash shef!
anna maria spune:
Pe multi copii ii ajuta premergatorul,eu zic sa mai astepti,pt.ca fiecare copil face primul pas cind se simte pregatit.Deocamdata ii este mai bine in premergator,dupa parerea lui.Fetita mea a mers de pe la 7 luni in el apoi la 11 luni a facut primmii pasi.Bafta multa!
anamaria
voinea spune:
merci mult. m-am mai linistit. Alex e si destul de greut si nu cred ca o sa mearga repede in picioare. in schimb a descoperit ca e mai interesant sa se plimbe cu premergatorul pe dinafara lui. il impinge prin toata casa.
Adina si dragalasii ei
oanamarchezi spune:
Premergatorul nu este o problema pentru copil...iti spun asta(chiar daca poate nu toata lumea este de acord) pentru ca copilul se adapteaza. L-am urmarit pe Cristi...la 6 luni l-am pus in premergator pentru ca era deosebit de energic si numai vroia sa stea intr-un loc...apoi a stat el ce a stat si il vedeam ca numai vrea sa stea prea mult in el,asta pe la 8 luni. L-am lasat liber dar nici de-a busilea nu mergea ca era grasut si cred ca-i era greu,Si impingea premergatorul de mama focului ,mai cadea cateodata ca de premergatorul era mai iute ca el pana la 9 luni cand a luata-o la fuga prin casa de am ramas toti mirati.
Asa ca am ajuns la concluzia ca copilul numai accepta premergatorul cand simte nevoia de libertate si sigur va pleca repede in picioare. Parerea mea!![]()
OANA si
CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi