lipsa de acasa
Raspunsuri - Pagina 4
Aliada spune:
Delicia,sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa reusesti sa treci peste treaba asta urata.Inseamna ca-l iubesti enorm si te inteleg ca esti dornica sa-i acorzi o a doua sansa,poate merita ,poate nu!Cine stie?Dar daca esti dispusa sa-ti asumi riscul,te admir si-ti doresc sa reusiti!E greu sa dai sfaturi din afara si e usor sa spui da-l naibii e un nemernic si nu merita!Noi gandim obiectiv nepunand in calcul ceea ce simti tu pentru el si toate clipele fericite de care v-ati bucurat si deci suntem tentate sa judecam putin aspru si poate nedrept cateodata.Da-i sansa asta sa fii cu sufletul impacat cel putin si la o eventuala calcare pe langa din partea lui sa-l strivesti" ca pe un vierme" fara remuscari!
I-mi pare rau ca o sa contrazic pe unele din voi dar merita sa vie strivit exact cum a spus fata noastra:ca pe un vierme!Asta in care se va dovedi nevrednic de sansa acordata si se va comporta ca un vierme!
alesandra spune:
Eu nu pot sa inteleg un lucru : cum poti sa spui ca iubesti o persoana care se comporta in felul in care l-ai descris???
Ce inseamna pentru tine IUBIRE ? Cum poti iubi un barbat care e in bratele altei femei, care n-are pentru tine nici macar o picatura de respect, care te minte, care te desconsidera !!!
Asta nu este iubire... este ciuda ! ciuda ca ti se intampla tocmai tie asa ceva... incapatanarea de a face o relatie sa mearga... neputinta de a accepta sfarsitul unei relatii...
Imi pare rau pentru tine !!! si iti doresc din tot sufletul sa ai taria sa-l parasesti !!!cu cat mai repede cu atat mai bine !!!
liris spune:
hei Delicia!!!
barbati ca el nu se cumintesc decit ptr o vreme. eu nu prea cred ca o sa-si schimbe naravul.
cineva te intreba ce o sa faci cind vei avea 20 de kg in plus , insarcinata, fara chef , si lui ii vor fugi ochii dupa toate anorexicele?
ce a facut el este foarte urit si nu cred ca ar trebui sa-l ierti .
poate chjiar asta ar fi un moment bun sa-i dai papucii , ca esti tu cea care pune piciorul in prga: stii mentalitatea invingatorului eu i-am dat un sut in fund nu el mie...
Oricare ar fi decizia ta , succes si multa intelepciune si nu in ultimul rind sanatate!
ioanaradu spune:
delicia,
este de inteles faptul ca ierti pentru ca-l iubesti.
dar din nefericire nu e nici pe departe cea mai buna metoda.
de ce? pentru ca daca stie sa calce stramb o data va calca de multe.
si vorbesc din experienta.
eu am locuit cu prietenul meu 4 ani. si a inceput tot asa ... cu plecat dimineata la serviciu si intors a doua zi dimineata ... apoi a continuat cu "deplasari" de 2-3 zile ... si tot asa.
de fiecare data "mami ... te rog sa ma ierti ... nu stiu ce a fost cu mine ... dar vezi ca eu ma intorc tot la tine ... pe tine te iubesc!"
si stii ce?
ma cam saturasem!
asa ca am pus punct! nu spun ... am suferit ... enorm ... dar abia atunci am vazut ce om e cu adevarat.
AI GRIJA!!!
viata asta e asa de scurta ... nu merita sa suferi .... fa-ti-o cat mai frumoasa!!!!