pedeapsa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

val77,

este bine sa rupi raul de la radacina!
esti tanara ... ai tot timpul ...
bucura-te de viata!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AK spune:

Si mie imi plac fetele, dar cand am o relatie, pa fetelor!! Asta cu descarcatul bateriei merge la pustanii de 17 ani. .
Cunosc un doctor ginecolog cu o (fosta) nevasta superba. . da el saliveaza la tot ce reprezinta obiectul muncii. . boala e boala nu ai ce-i face. . Problema e la cap,la propriile complexe sau la gena aia ancestrala ca barbatii au menirea sa asigure perpetuarea speciei in orice conditii, cu orice femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

I-ai spus ca nu-l crezi? A-ti dicutat problema? Pentru ca este o problema de neincredere si probabil si de gelozie. Zic eu. Ar fi mai bine sa vorbiti unul cu altul decat sa va tineti de "copilarii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

hai sa va povestesc ce am facut eu cu "prima mea dragoste"...era si ziua mea onomastica ..... era seara si trebuia sa iesim in oras , dar primise un tel de la un prieten ca avea ceva imp. de rezolvat si a trebuit sa plece spunandu-mi ca se intoarce pana in 22...OK am zis... si a am asteptat eu mult si bine ...se facuse 12, 1 el nu aparea ...am bocit de am udat perna ...si m-am oprit la un momentat si am zis ca "is tare proasta"...asa ca am iesit urgent la supermarketul din fata casei , am luat o sticla buna de vin si niste prajiturele , am dat drumul la apa in cada (cu saruri alea alea), am pus muzica in surdina si intr-un final a aparut....l-am luat de la usa cu sarutari, l-am dezbracat , l-am bagat(impins mai mult)in cada, am baut vin, am facut dragoste....in fine ....dar i-am zis sa nu scoata o vorba ....si apoi eu m-am culcat lasandu-l sa mediteze...
a doua zi dimineata m-am trezit cu un buchet mare de trandafiri si milioane de scuze ..si stiti ce mi-a zis ??""" ca s-a simtit ca cel mai mare RAHAT "' ...si de atunci pana ce ne-am despartit nu a mai intarziat nici 5 min.
a fost greu intradevar sa ma abtin sa nu tip sau sa nu-i "trag" una , dar vedeti ca uneori au nevoie de niste mici socuri ca sa inteleaga ca nu suntem langa ei doar ca sa le satsfacem lor dorintele si nevoile...

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Vall ce ai decis? Ce ai mai facut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

dragele mele, in ultimul timp stand inca impreuna se poarta atat de frumos si este atat de cuminte
la sfarsitul sapatamanii trecute m/a invitat la munte cu ai lui prieteni si nu am putu sa/l refuz , a fost foarte frumos si el a fost mai dragastos ca niciodata
se pare ca ii place mai mult atitudinea mea de acum
inca nu stiu ce sa fac....oare merita iertat?

Mergi la inceput