pedeapsa

pedeapsa | Autor: val77

Link direct la acest mesaj

al meu prieten a venit acum 2 seri mai tarziu decat de obicei acasa
l-am sunat, dar avea telefonul inchis, mai taraziu m-a sunat el, dar nu am raspuns la telefon
cand a venit acasa i-am spus ca nu am vrut sa raspund la telefon, explicatia lui a fost ca a ramas fara baterie, dar abia ieri seara a incarcat telefonul
drept pedeapsa pentru el vreau sa ma duc azi la sora mea si sa raman la ea fara sa-i spun si bineinteles ca al meu tefeon o sa fie inchis
ce parerea aveti?.... procedez bine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Eu zic ca nu, s-ar putea sa-l bagi in panica rau de tot, mai ales dupa ce se lasa noaptea, stii si tu cit de sigure sint strazile...Si zau, ca nu se face pt. atita lucru sa-l pedepsesti asa crunt...Poti gasi alte metode, mai fine, demne de o femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Asta suna a ... "m-a inselat? Atunci il insel si eu cu prietenul lui cel mai bun."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

E, nici chiar asa departe..

Mergi la inceput

E vb de reactie nu de fapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ultima oara cand s-a intamplat asta , am plecat si m-am intors pe la 22 acasa si i-am spus ca data viitoare nu mai vin deloc
i-am zis ca de acum incolo o sa-i platesc cu aceiasi mondea si am degand sa ma tin de promisiune

Mergi la inceput

Exact ce spuneam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Val77, probabil ca as gasi altceva, Dede probabil se gandea la ceva gen picatura chinezeasca.
Lasand gluma la o parte, nu stiu daca vei proceda bine, pentru ca s-ar putea sa se supere si el si sa procedeze ca tine, apoi tu ai continua si tot asa. Unde veti ajunge? Dati dovada de putina maturitate. Te-ai gandit ca poate spune adevarul? Si mie mi s-a intamplat sa ma lase bateria. Tie nu?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu votez Nu! Nu e bine! Relatiile se strica cand partenerii in loc sa se abordeze cu intelegere si tact, adopta atitudini negative, iar gestul asta ar fi putin cam...cum sa spun... dur. Atitudinile negative genereaza sentimente negative si nu te va ajuta la nimic in relatia ta, dc. faci asa, nu va fi in interesul tau, iti vei crea singura probleme. De ce nu stai suparata pe el vreo doua zile si nu ii prea vorbesti, in loc sa dispari fara sa ii spui unde esti? Nici asta nu e o metoda prea grozava, dar parca nu e la fel de rea ca cea cu plecatul de acasa. In locul tau as trece peste incidentul asta si urmareste sa vezi dc. se repeta, abia atunci te poti supara cu adevarat.

Numai bine,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

NU!Categoric nu e bine.Dupa parerea mea astea nu sunt decat tatonari care nu fac bine relatiei.Mai bine discuta cu el, fara sa va certati, explica-i ca nu ti-a placut gestul lui si pune-l in situatia (verbal) sa ii faci si tu aceeasi faza. I-ar place?? eu cred in general in comunicare. Atata vreme cat iti exprimi dorintele, ce iti place si ce nu, e imposibil un om sa nu priceapa.
Invatamintele se pot trage si altfel, nu asa, drastic.
Bafta.

Saphir34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

mi s-a intamplat si mie sa ma lase bateria, dar ca sa mai pot vorbi la telefon a trebuit sa-l incarc, ccea ce el nu a facut decat a doua zi seara si vorbeste destul de mult la telefon
metoda sa nu vorbesc cu el doua zile am facut-o de mai multe ori si nu a tinut
ce ma enerveaza cel mai mult la el , este ca nu poate fi capabil sa imi dea o explicatie logica si nu este prima oara cand se intampla lucru asta

Mergi la inceput